***تایپک قبلیم**** میخوام باهاش کات کنم ولی نمیدونم چجوری بهش حسی ندارم واقعا وابستگی هم ندارم بعد این قطعی نت هم سرد شدم باهاش اون خیلی دوسم داره مطمعنم برم یه بلایی سر خودش میاره چون نه با خانوادش ارتباط داره نه دوستای زیادی هم داره سنم کمه میخوام رو خودم سرمایه گذاری کنم از وقتی رفتم تو رابطه ی جدی انرژیمو از دست دادم منظورم فیزیکی نیست واقعا دیگه سر زنده نیستم و اون حس و انرژی که داشتم قبلا رو دیگه ندارم خیلی دوسم داره ولی من ادم درونگراییم دوس دارم تنها باشم دوستای زیادی دارم ولی بازم تنهایی رو ترجیح میدم دوسدارم به ورزش و درسم برسم وای نمیدونم چجوری باهاش کات کنم میخوام خودش ازم زده شه ولم کنه البته با چیزایی مثل خیانت نه میخوام که سرد بشه رابطمون خودش پیشنهاد کات بده اما چون خیلی رابطمون تا الان عاشقانه بوده بعیید میدونم بزاره به پای تموم شدم عمر رابطمون چون تاکسیکه و ادم ردی ایه امکان داره فکر کنه یکی دیگه رو پیدا کردم و اذیتم کنه میتونم بگم که مثلا مامان بابامفهمیدن و گوشیموگرفتن البته ۱۸ سالمه ولی قبلا بهش گفتم خانوادم سر پسر تو این سن حساسن نمیدونم چیکار کنم توروخدا کمکم کنین کات کنم
پس بلد نیستی چجوریشوبرآمدم خوشش میومد تا جایی ک شورشو دراوردم
ببین من خودمزن آلفا ایم ولی این پسر انقدر تاکسیکه که با رفتاراش داره کنترلممیکنه و من اینو خوب میدونم که چقدر باهامبازی روانشناسی میکنه به همین دلیل افتادم تو فکر کات