2777
2789
عنوان

فامیل شوهر

111 بازدید | 6 پست

ما تو ی شهر کوچیک زندگی میکنیم که همه باهم فامیلن،حتی اگ با کسی قطع ارتباطم باشیم پیش میاد که توی جشن ها یا مهمونی های مختلف همو ببینیم،شوهر من یه سه تا دختر دایی فتنه داره

من اصن باهاشون رفت وامد ندارم ولی خب تو مهمونی های سمت خانواده شوهرم میبینمشون،اینا هردفعه واسه یکی داستان درست میکنن و این دفعه نوبت من شد انگار ،دخترم کوچیکه اینا ازاول بارداری تازایمان و بچه داری سرچیزای مختلف ب من حرف زدن من اهمیت ندادم تا سری اخر به خود دخترم حرف زدن، که من قاطی کردم ب یکیشون گفتم ب چ حقی با دخترم کارداشتین، اونم رفت حرفامو پس و پیش با چندتا چیز اضافی روش به بقیه اشون گفت ، واسه من مهم نیست اصلا،ب درک میخواستن ب دخترم حرف نزنن ،خودشون اول با ما کارداشتن، الان اگه بمیرن هم برام ی درصدم مهم نیست فدای ی تار موی دخترم،منتهی مشکلم اینجاست که مادرشوهرم و خواهرشوهرم میگن چون باهم چشم تو چشم میشیم بد، باهم حرف بزنید حلش کنید ولی من اصن میخوام همین باعث شه بامن قهرباشن دست ازسرم بردارن

حالم ازشون بهم میخوره چیکار کنم ادب بشن

تعداد رای : 5
نظرسنجی
حالشونو جا بیارم
4
80%
بگذرم
1
20%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی اهمیت نده به حرف بقیه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین روان درمان میگفت بعضیا حدو شعور خودشونو تو کلام تو حرف ببر و بیار نشون میدن و آدما خصلتشونه چرا باید حرف منو دوتا میذاشت روش میزد چرا اینجوری اونجوری من که بدی نکرده بودم چرا اینقدر فتنه بازی بجای چرا و چراها آدمای دورتونو بشناسین وقتی هم شناختین راحت بدون فکر کردن بابت فرهنگ کم و بی شخصیتیشون بزارینیشون کنار این دنیا چیه که بخوای بخاطر یه ادم دورو دوبهم زن فکرو اعصابتونو درگیر اون کنین شما میخواین شکوفا شین از لحاظ روحی نمیخواین پژمرده شین راحت طرفو بزارین کنار تموم .بزارین تو سم مهلک خودشون خفه شن