2777
2789
عنوان

کودک شو😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 52 پست
خوش به حالت راحت و بی دردسر دوتابارداری سالم و طی کرد با دوتا دسته گل سالم.خداحفظشون کنه.مهم اینه که ...

بله عزیزم خداروشکر ولی اگه دقت کرده باشین جدیدا این تاپیک زیاد شده و مسئله اینه بعضیا هی ایراد میگیرن و مسخره میکنن درحالیکه یه موضوع کاملا شخصیه یکی دوست داره توسن کم ازدواج کنه و مادر بشه دیگری نه دیگه تاپیک توهین آمیز واقعا مسخره است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم خداروشکر ولی اگه دقت کرده باشین جدیدا این تاپیک زیاد شده و مسئله اینه بعضیا هی ایراد میگیر ...

دقیقا درسته.اصلا شاید نیاز به ازدواج داره.یاشرایطشو داره.یا صلاح به ازدواجشه و در کل دوست داشت

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
من این خانم رو ندیدم ولی دیگه شما هم میدونی که زایمان چه بلایی سر بدن میاره.  بعد هم ازدواج در ...

عزیز دلم بلایی سر بدن نمیاره برای مدتی بدن شکل و فرم خاصی پیدا میکنه و انرژی صرف چیز دیگه ای میشه که همش با مرور زمان دزست میشه

بچه ها باشگاه پرواز چیه؟

تو تلتکست قدیما شماره ۶۵۰ باشگاه پرواز بود ک با پیامک نوجوونا حرف میزدن. ی افتابگردونیهم بود ک جواب میداد.

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆