2777
2789
عنوان

کودک شو😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 52 پست
عزیزممم تولدت مبارک باشه

مرسی عزیزم😙😙

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا خیلی هم چهره نمکی و بی بی فیسی داشتن واقعا بیست و دو بهش میخورد خدا حفظ کنه بچه هاشو از بچه ها و شوهرش کاملا معلوم بود که زن و مادر خوبی بوده تا حالا , حالا هی یه عده بیان تاپیک بزنن و مسخره کنن ازدواج تو سن کم رو !!

اصلا چرا پشتش اینقدر پهنه کلا عرض مانتو رو گرفته

پریروز بیرون بودیم زنه جلوی مانتوش باز بود زیرش تی شرت داشت ازین شال بلنده گرفته بود جلوشو کلا پوشونده بود ولی خب عکس تی شرتش معلوم بود. خو چ کاریه دکمهای مانتورو میبست دیگ 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
اتفاقا خیلی هم چهره نمکی و بی بی فیسی داشتن واقعا بیست و دو بهش میخورد خدا حفظ کنه بچه هاشو از بچه ه ...

خوش به حالت راحت و بی دردسر دوتابارداری سالم و طی کرد با دوتا دسته گل سالم.خداحفظشون کنه.مهم اینه که تو زندگی العانش خوش بخته مهم سن ازدواج و بارداریش نیست

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اتفاقا خیلی هم چهره نمکی و بی بی فیسی داشتن واقعا بیست و دو بهش میخورد خدا حفظ کنه بچه هاشو از بچه ه ...

منم خیلی ازشون خوشم اومد،بیشتر از این خوشم اومد‌که تو سن کم راضی شده بچه دار بشه و مثل بعضی از خانومای امروز به فکر هیکل نبوده

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

من این خانم رو ندیدم ولی دیگه شما هم میدونی که زایمان چه بلایی سر بدن میاره. 

بعد هم ازدواج در سنین پایین مشکلات عدیده ای داره. شما از یه برنامه تلویزیونی نمیتونی به این نتیجه برسی!