2777
2789
عنوان

کان متصل بدین

440 بازدید | 21 پست

خیلی واجبه لطفا😭

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

https

://rubika.ir/joing/JDCFGBCH0BWQBVWAMYCKJZLLSCNTBGTO

هرکی میخواد وصل شه بیاد گروه روبیکا

فقط فاصله بین دونقطه و sرو پاک کنید

توی گروه سنجاق هارو از اول بخونید تا بفهمید چجوری باید وصل شید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه ایفونم هس؟

وای منم ایفونم هیچیمکار نمیکنه 🥲

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
وای منم ایفونم هیچیمکار نمیکنه 🥲

برنامه ان پی وی با نت ایرانسل گاهی صبحا وصل میشه. یا اخر شب. با نت همراه وصل نمیشه اصلا

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

https://rubika.ir/joing/JDCFGBCH0BWQBVWAMYCKJZLLSCNTBGTOهرکی میخواد وصل شه بیاد گروه روبیکافقط فاصله ...

منقضی شده عزیزم

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴