2777
2789
عنوان

لاغری

69 بازدید | 3 پست

سلام ن۲۳ سالمه اضافه وزن شدید دارم قدم ۱۶۲ و وزنم ۱۰۰ کیلو هست.

خیلی تلاش کردم وزنمو بیارم پایین و بعضی وقتا موفق میشدم ک ۱۵ کیلو ایی کم کنم ولی خب بعدش دوباره بیست کیلو اضافه میکردم راستش دیگه نمیدونم چیکار کنم خیلی خسته شدم بقیه با طعنه زدن سعی میکنن کاری کنن ب خودم بیام و ککم بگزه من کاملا درک میکنم ک اونا خوبیه منو میخان ولی خب من عوضش بیشتر تو خودم فرو میرم و خورد میشم از اونجایی ک خیلی وقته چاقم و میدونم رازش فقط بستن دهنمه ولی خب فکنم لب پرتگاه وایسادم و دیگه اراده ایی برام نمونده میشه کمکم کنید و از تجربیاتتون بهم بگید از این ک شما چ دوره سختی رو تویه اضافه وزن گذروندید و چطور شد ک بعد بهش غلبه کردین و وزنتون رو اوردین پایین.ی سوال دیگه هم دارم.الان خوشحالید؟همه چی خوبو میزونه؟یا هنوزم ته قلبتون حس میکنید ی چیزی کمه و لاغر کردن تاثیری نداشته

من ۷۰ بودم ۱۴ تا کم کردم شدم ۵۶ خیلی عالی بود توی ۵ ماه

واقعا عالی بود همه لباس ها توی تنم عالی بود اعتماد به نفسم خیلی بالا رفته بود بعدشم ازدواج کردم الآن یکم وزنم رفته بالا بعد زایمان ولی درحال کمکردنم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رژیم رو نباید ول کنی یا اگه دیگه نمیخوای کم کنی باید وزنتو تثبیت کنی انقد حس خوبیه چند کیلو چند ...

رو صد نگهش داشتم خیلی وقته ولی باید بیارمش پایین خیلی ممنونم باعث دلگرمیم شد پیامت🩵🦋

من ۷۰ بودم ۱۴ تا کم کردم شدم ۵۶ خیلی عالی بود توی ۵ ماه واقعا عالی بود همه لباس ها توی تنم عالی بود ...

ایول بهت واقعا خوشبحالت ک تونستی وزنتو بیاری پایین ولی من از شما خیلی چاق ترم و ارزومه رو ترازو عدد ۷۰ رو ببینم هرچند وزن ایده الم ۶۰تا۵۵ ولی ۷۰ هم نعمتیه🩵