دیشب شوهرم چند بار گفت بریم خونه مامانت اینا؟ خواهرمم امتحان داشت. با این حال از مامانم پرسیدم و گفت بیاین. بعد شوهرم گفت سر راه بریم لاستیک ماشین بابام رو از فلانی تحویل بگیریم؟ گفتم دیر میشه. گفتم بذار واسه یه روز دیگه. گفت گرون میشه. سریع میریم تحویل میگیریم میریم. رفتیم جلوی مغازه یارو. نبود. زنگ زد بهش. گفت میام الان. منو تو ماشین گذاشته بود و خودش رفته بود منتظر یارو بود. منم نیم ساعت نشستم. دیگه خسته شدم. ساعت شده بود ۸ شب. رفتم کلید ماشین رو تحویلش دادم. گفتم با اسنپ میرم. همون موقع گفت یارو زنگ زده گفته داره میاد. گفتم من رفتم. با اسنپ رفتم خونه مامانم اینا. اونم گفت برو به سلامت. من نمیام دیگه. واقعا هم نیومد. بیچاره بابام رفته بود توی سرما نون خریده بود و مامانم کتلت درست کرده بود. خیلی ناراحت شدن. منم خیلی اعصابم خورد شد. شما بودین چیکار میکردین؟ کار من بد بوده یا اون؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عصبانی شده بودم. هر بار میخوایم بریم خونه مادرم اینا خیلی کند حرکت میکنه. دیر میرسیم. حالا خونه مادرخودش با اینکه شهر دیگست جرئت نداره حتی توی شهر دور بزنیم بعد بریم دیر نشه
عصبانی شده بودم. هر بار میخوایم بریم خونه مادرم اینا خیلی کند حرکت میکنه. دیر میرسیم. حالا خونه مادرخودش با اینکه شهر دیگست جرئت نداره حتی توی شهر دور بزنیم بعد بریم دیر نشه
صبحش مادرم یه قابلمه پر آش برامون اورده بود. بخاطر کار نقشه کشی خونمون اونو بابام اومده بودن ۲ ساعت نشستن توی دفتر طراح ساختمان. بعد شب براشون اون کارو کرد. حتی بهش زنگ زدم گفتم اگه نیای به پدر و مادرم بی احترامی کردی چون تدارک دیدن اما بزم نیومد
وقتی خودش گفته بریم خونه مامانت اینا خوب توهم صبوری میکردی. حاالا دوتا دونه لاستیک بود ونهایت یکساعت ...
حااا اگرم من صبوری نکردم و زودتر با اسنپ رفتم ربطی به پدر د مادرم نداشت که خونه اون بنده خدا ها میومد. حتی بهش گفتم که اگه نیای به اونا بی احترامی کردی. اما بازم نیومد. بنده خدا ها تدارک دیده بودن