2777
2789
عنوان

درد و دل

379 بازدید | 9 پست

راستش نمی دونم از کجا شروع کنم. کسیم ندارم که بشینم باهاش حرف بزنم چند وقت پیش تاپیک زدم که به زور و کتک داداشم سر سفره عقد نشستم. با پسر داییم ی چند ماهی میشه که ازدواج کردم ی چند بار خیلی حمایتم کرد ولی من اصلا دوسش نداشتم اما چند روز  پیش داداشم خواست دست روم بلند کنه که شوهرم دستشو گرفت و گفت دست رو ناموسم بلند کنی قید همه چی رو می زنم و دستت رو  می شکنم از اون موقع  به دلم نشسته اما مشکل اینه که من خیلی بهش بی احترامی کردم و حتی بهش گفتم ازش متنفرم امروز از عصبانیت بهش گفتم بهش خیانت می کنم بخدا قصدم این نبود که واقعا خیانت کنما فقط خواستم اذیتش کنم چون احساس بدی داشتم که ب زور زنش شدم. حالا نمی دونم چه خاکی تو سرم بریزم چون گفت بهم  به خاطر این حرف هیچ وقت دیگه بهم اعتماد نمیکنه و هیچ‌وقت منو نمی بخشه الان من چطوری معذرت خواهی کنم از همسرم؟ آدم مهربونیه ولی خیلی جدی و اخموه آدم نمی دونه از کجا باهاش سر صحبتو باز کنه یا چطوری یه حرف بکشدش یعنی من بلد نیستم چیکار کنم حالا؟لطفا کمکم کنید طلاق نمیتونم بگیرم چون تو خونواده ی پدری و مادریم به مرد یا زن مطلقه عین جزامی نگاه می کنن و کسی هم نیست که حمایتم کنه تنها کسی که حمایتم میکنه خود همسرمه که بعد از این مزخرفی که گفتم اونم از دست دادم

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی این بی شوهری  چرا اینطوری میکنین اخه  چ حرف بدی زدی بهش هر حرفی میزنین قبلش پنج ثانی ...

بخدا از رو عصبانیت بود از دهنم پرید 

آره عاشق هم بودیم اما فوت کرد 😢

خدارحمتش کنه.زندگی الانتو فدای گذشته هات نکن.همسرت با هزارتا امید و ارزو اومده تورو گرفته از همه جابی خبر بوده روا نیست باهاش بدرفتاری کنی.تازه میگی مرد خوبی هم هست پس بچسب به زندگیت عزیزم

آره عاشق هم بودیم اما فوت کرد 😢

مشخصه ناراحتیه گذشته رو داری و دوست داری خشم و ناراحتیتو سر همسرت خالی کنی چون فکر میکنی مقصر همه چی اونه.اما تو بهش جواب مثبت دادی و اون از همه جا بی خبر تورو گرفته پس اینطوری نکن که خودت ضرر میکنی بابام جان

خدارحمتش کنه.زندگی الانتو فدای گذشته هات نکن.همسرت با هزارتا امید و ارزو اومده تورو گرفته از همه جاب ...

از همه چی خبر داره چون عشقم که از دست رفت پسر عموی خودش بود عذاب وجدان دارم دارم دق می کنم من حتی به عشق مردم خیانت نکردم چه برسه به همسر شرعی و قانونیم چرا اینو گفتم نمی دونم دارم خفه میشم 

از همه چی خبر داره چون عشقم که از دست رفت پسر عموی خودش بود عذاب وجدان دارم دارم دق می کنم من حتی به ...

ای بابا.زمان درستش میکنه و کم کم یادش میره توام سعی کن باهاش درست رفتارکنی تا بهت اعتماد کنه بازم