2777
2789
عنوان

خونه نشین شدم

144 بازدید | 9 پست

سلام دوستان راستش خیلی گرفته هستم نمیدونم چکار کنم دارم دیوونه میشم خونه نشین شدم نمیتونم از جام بلند بشم دارم روانی میشم ....

بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. / “مارک تواین”

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پام شکسته تصادف کردم واسم خیلی داره سخت میگذره روزا

بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید تا کارهایی که انجام داده اید. / “مارک تواین”

یعنی چی؟ یعنی همین طور بی دلیل بی حالی؟

نه بی دلیل نیست یکی با ماشین زد بهم پامو شکست صبرم کمه نمیتونم تحمل کنم این همه ی جا موندنو

نه بی دلیل نیست یکی با ماشین زد بهم پامو شکست صبرم کمه نمیتونم تحمل کنم این همه ی جا موندنو

واقعا سخته..دیگه چاره ای نیست باید تحمل کنی ..خودتو با فیلم و سریال مشغول کن زمان زودتر بگذره

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

واقعا سخته..دیگه چاره ای نیست باید تحمل کنی ..خودتو با فیلم و سریال مشغول کن زمان زودتر بگذره

همینکارو میکنم ولی واقعا تنهایی سخت میگذره ک بخوای باهاش کنار بیای کارم شده همش گریه

همینکارو میکنم ولی واقعا تنهایی سخت میگذره ک بخوای باهاش کنار بیای کارم شده همش گریه

عزیزم به این فکر کن موقته

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.