moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 عنوان ریزش مو شدید و کچلی 136 بازدید | 19 پست دوستان اینجا کسی هست از بین خانوما که ریزش موی شدید گرفته باشه و موهاشو کلا از دست بده؟ من دارم دیوونه میشم موهام خیلی میریزه بی دلیل 1404/11/02 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 17971 بی دلیل ک نمیشه موهای من خیییییییلییییییییییی میریزه البته دیگه جلوشوگرفتم یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 5275 من تحت درمانم و موهام در حد خیلی کم داره درمیاد بعد از ۴/۵ ماه
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 من تحت درمانم و موهام در حد خیلی کم داره درمیاد بعد از ۴/۵ ماه دلیلش چیه برای شما؟ چکار کردی میشه به منم بگی دارم از غصه روانی میشم
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 بی دلیل ک نمیشه موهای من خیییییییلییییییییییی میریزه البته دیگه جلوشوگرفتم دلیلش چیه برای شما؟ چکار کردی میشه به منم بگی دارم از غصه روانی میشم
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 17971 دلیلش چیه برای شما؟ چکار کردی میشه به منم بگی دارم از غصه روانی میشم دلیلش کم خونی بود کنار قرص اهنی ک میخورم قرص پریورین روزی دوتا هفته ای یبار امپول بیوتین بپانتین المانی هم میزنم یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 دلیلش کم خونی بود کنار قرص اهنی ک میخورم قرص پریورین روزی دوتا هفته ای یبار امپول بیوتین بپانتین ال ... چه قیمتن این داروها و از کجا اصلشو پیدا کردین
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 17971 چه قیمتن این داروها و از کجا اصلشو پیدا کردین قرصا ورقی دوتومن امپولا هم شش تاش چارو هفتصد اصلشو از ی فروشگاه معتبر میخرم یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 5275 دلیلش چیه برای شما؟ چکار کردی میشه به منم بگی دارم از غصه روانی میشم دلیل دقیقشو والا دکتر گفت ارثیه و هورمونی احتمالا..قرص دوتاستراید برام تجویز کرد البته آزمایشی ازم نگرفت..قبلا مزوتراپی چند دوره انجام دادم که خیلی خوب بود اما چون هزینش بالا بود دیگه نرفتم که خب دوباره موهام ریخت..الان فقط همین قرص و دوتا محلول دارم که موهام از ۴ ماه پیش خیلی بهتر شده و ریز ریز داره درمیاد
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 5275 قرص آهن هم میخورم و قرص فولیکوژن هم یه دوره خوردم
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 دلیل دقیقشو والا دکتر گفت ارثیه و هورمونی احتمالا..قرص دوتاستراید برام تجویز کرد البته آزمایشی ازم ن ... من با دوتاستراید تپش قلب شدید میگیرم نمیتونم بخورم ببین دیگه چقدر دستم بستس نشستم از دست دادن موهامو میبینم😭
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 5275 من با دوتاستراید تپش قلب شدید میگیرم نمیتونم بخورم ببین دیگه چقدر دستم بستس نشستم از دست دادن موهامو ... شاید همون روزای اول اینجوری باشی بعدش عادت کنی بهش..خیلی درکت میکنم واقعا زجرآوره...ولی همین محلول هاهم میتونه خوب باشه امتحانکردی؟
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 شاید همون روزای اول اینجوری باشی بعدش عادت کنی بهش..خیلی درکت میکنم واقعا زجرآوره...ولی همین محلول ه ... شما با قرص اینجوری نمیشدی؟ محلول چی میزنی؟
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 5275 شما با قرص اینجوری نمیشدی؟ محلول چی میزنی؟ نه من اوکیم باهاش فقط اوایلش پوستم یکم جوش زد الان خوب شدممحلول یکیش اینه:rocogaine پنج درصدیکیشم دست سازه که نمیدونم چی دارهبرای من که جواب داده دکترم گفت باید حالا حالاها درمانتو ادامه بدی نه اینکه یسال بیای ول کنی
momi_artin عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 5050 دلیلش کم خونی بود کنار قرص اهنی ک میخورم قرص پریورین روزی دوتا هفته ای یبار امپول بیوتین بپانتین ال ... آمپول رو از کجا خریدی؟چنده قیمتش؟