2777
2789
عنوان

عمل بینی قزوین

85 بازدید | 8 پست

پزشک بینی خوب تو قزوین کسی رو میشناسین

یا تو اطرافیانتون کسی تو قزوین عمل کرده ؟

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

دکتر پیام واردی فکر کنم قزوین هستن،کارشون عالیه

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعیدرضانوری رفتم کاش نمیرفتم اولی ودومی روخوب انجام میده بعدیاشومعمولی ...دماغ من سوراخاش یکی نیست

یعنی چی اولی و دومی؟

تنفستون چطوره؟

پیام واردی کارش چطوره

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
یعنی چی اولی و دومی؟تنفستون چطوره؟پیام واردی کارش چطوره

اونموقعه خوبشونوگفتن کاش اونجارفته بودم انصافاکارش هم خوب بودولی یکی ازهمسایه هاپیش نوری رفت فوق زیبابودنفراولم بودکارشوخوب انجام داد.....من رفتم نفر۵بودم همه گفتن چقدربدشانسی آخرافتادی .....

اونموقعه خوبشونوگفتن کاش اونجارفته بودم انصافاکارش هم خوب بودولی یکی ازهمسایه هاپیش نوری رفت فوق زیب ...

نوری تو سایت تعریفشو کردن ولی تو اینستا گفته بودن کارش خوب نیست

از واردی هم تو سایت بد گفتن

موندم چیکار کنم

دکتر پیام واردی فکر کنم قزوین هستن،کارشون عالیه

کارشو از نزدیک دیدین

قبل عمل بینی شون چطور بوده

نوری تو سایت تعریفشو کردن ولی تو اینستا گفته بودن کارش خوب نیستاز واردی هم تو سایت بد گفتنموندم چیکا ...

میدونی چکارکن برولیست همه شونوبگیربعدبروتومطب نگاه کن بببین کاراش چطوریه عجله نکن حیفه پول میدی من الان خیلی ناراحتم نفس کشیدنم سخته کلااونچیزی که دوست داشتم نشدجالبه دماغموروزاول نگاه کردگفت پوستش نازکه خوب درمیارم جالبه دماغم آنچنان گنده نبودکه اینجوری شد ایشالاه خوب دربیاد....آهایه چیزی یادم افتادیکی از اقوام یک کیلودماغ برداشت بردپیش دکترنیوشاضیغمی خداشاهده اینقدرباکلاسه وتوشگله که نگو....دکترفرزین رونمیگم اول عمل کرددومی که ترمیمی زدبرای نیوشازداونومیتونی بری تهرانه خانمه وواقعاتعریفشومیکنن بدبختی اسمشویادم نیست سرچ کن اونجام برو

کارشو از نزدیک دیدین قبل عمل بینی شون چطور بوده

آره دوستم بینیش خیلی قوز داشت عالی شده

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️