2777
2789
عنوان

ژل لب

107 بازدید | 12 پست

سلام من حدودا ۲۵ روزه فیلر لب تزریق کردم و حالت لبم خوب بود و برای ترمیم نرفتم.الان چهار روزه دقیقا روی جای سوزن آمپول تزریق، روی خط لبِ لب پایینیم اندازهی سر سوزن،مثه یه قطره ی ریز، ژل بیرون میاد. وقتی با انگشتم روش میکشم از بین میره و فقط یه سوراخ ریز میمونه و وقتی لب پایینم رو جمع میکنم دوباره پر میشه از اینجا متوجه شدم که احتمالا ژل لبمه. راهم خیلی دوره که دوباره به پزشک مراجعه کنم. میشه بگین چیکار کنم؟😢

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم ژل لب که آب نیست که از تو یه سوراخ بیاد بیرون کهسفته😐هر چیزی هست ژل لب نیست

نمیدونم آخه دقیقا از جای سوزن تزریق وقتی لبم رو جمع میکنم بیرون میاد و همون حالت قطره ریز روی سوراخ باقی میمونه😢

نمیدونم آخه دقیقا از جای سوزن تزریق وقتی لبم رو جمع میکنم بیرون میاد و همون حالت قطره ریز روی سوراخ ...

شاید زخمه یا جوشه یا چرکه یا زخمت عفونت کرده یا هرچی

ولی فیلر لب نیست

منم اینطوری شدم یا برند ژل خوب نبوده یا دستکاری کردین زخمش باز شده پماد بزنید ب قسمت سوزن

نمیدونم والا فیلر نورافیل زدم. شما پماد چی زدین؟

من زنگ زدم به پزشک با توضیحاتی که دادم گفت پماد موپیروسین بزنم روش

نمیدونم والا فیلر نورافیل زدم. شما پماد چی زدین؟ من زنگ زدم به پزشک با توضیحاتی که دادم گفت پماد مو ...

من والا توجهی بش نکردم دست اصلا بهش نزدم هرموقه ژل میومد دست نمیزدم تا خشک بشه خودش بعد بیوفته

پماد آ چشمی زدم من