2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم آدم میره داروخانه همشو تعریف میکنن گیج میشم نمیدونم چیکار کنم

دقیفاً،من قبلاً اسکین وان استفاده میکردم خوب بود،یکی دو روز پیش همسرم واسم خرید این مارک رو بهش معرفی کرده بودن گفتن خوب،واسم یدونه خرید دو روزِ میزنم،دیگه نمیدونم خوب باشه

دقیفاً،من قبلاً اسکین وان استفاده میکردم خوب بود،یکی دو روز پیش همسرم واسم خرید این مارک رو بهش معرف ...

خودت حس خوب داری نسبت بهش؟

نوع پوستت چیه؟

قیمتش چنده

ببخشید سوال زیاد میپرسم من پوستم چربه برای منافذ میخوام بخرم

خودت حس خوب داری نسبت بهش؟ نوع پوستت چیه؟ قیمتش چندهببخشید سوال زیاد میپرسم من پوستم چربه برای منافذ ...

راستش رو بخوای حس خوبی نگرفتم،از من چون تولید زودتر بوده فک کنم سیصد و پنجاه هزار گرفته،دو نوع داره واسه پوست چرب و مختلط و یکی هم واسه پوست خشک،از من پوستم مختلط رو به چرب.همونم خریده واسم.ولی تو دیجی کالا کاربرا گفتن خوب،یکی دو نفرم گفتن کدر شده صورتمون منم اون خوندم الان خیال میکنم کدر شدم.

راستش رو بخوای حس خوبی نگرفتم،از من چون تولید زودتر بوده فک کنم سیصد و پنجاه هزار گرفته،دو نوع داره ...

الان همش میترسم خود خوری میکنم،وگرنه سرمش ظاهراً بد نیست،البته با یکی دو روز که مشخص نمیشه

راستش رو بخوای حس خوبی نگرفتم،از من چون تولید زودتر بوده فک کنم سیصد و پنجاه هزار گرفته،دو نوع داره ...

حالا یه بیست روز استفاده کن ت این فاصله معلوم میشه انشاالله ک خوبه

برای منافذ استفاده میکنی؟

من صورتم صاف منافذ نداره،فقط یه هاله کوچولو لکه داره که اونم میرم مزو نیدلینگ انجام میدم،واسه بعد از مزو خواستم که اونم هاله هم کم رنگ شه وکم کم برطرف شه البته ترمیم کننده سینره هم استفاده میکنم.

آره باید استفاده کنم،فقط میترسم.

اوایل اینقدر صورتم خوب بود اهمیت ندادم بدون ضد آفتاب کم کم دیدم یه لکه کوچولو زدم به لطف دکتر بدترش کرد،الان میرم سالن یه دختریه کارش خوب واسم مزونیدلینگ و کروواسی و فیشیال انجام میده،خدایی خیلی کمکم کرد.

من صورتم صاف منافذ نداره،فقط یه هاله کوچولو لکه داره که اونم میرم مزو نیدلینگ انجام میدم،واسه بعد از ...

اها پس انشاالله زودی میره ولی نمیدونم چرا هرکی پوستش یه مشکل داره اه اعصاب من خورده از بس منافذم بزرگه و زیاد

اها پس انشاالله زودی میره ولی نمیدونم چرا هرکی پوستش یه مشکل داره اه اعصاب من خورده از بس منافذم بزر ...

آره بخدا ،من خیلی ناراحتم چون پوستم بسیار صاف و زیبا بود،الان دیگه باید تحت مراقبت باشم تا دوباره مثل قبل شه.