2777
2789
عنوان

ف ا ل

86 بازدید | 6 پست

بچه ها خواستم بگم هیچوقت تو زندگیتون سراغ ف ا ل و فلان بینی و کف بینی و هیچکدوم اینا نرید. چون با م و ک ل خیلیا انجام میدن و خطرناکه

تواون لحظه معلوم نیست و متوجه نمیشید چ اتفاقی میفته کم کم سیاهی و گره و هزار مشکل میاد توزندگیتون.

مراقب خودتون باشید. همینجوریشم مشکلات زیاده به دست خودتون مشکل جدید وارد زندگیتون نکنین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا گرفتی که درست بگن بهت؟

اره سنم ک کم بود یکی دوبار گول خورده بودم آره.کاملا درستم گفته بودن.بعد بهم میگفتن توبیا بهت یادبدیم بیا تواین کار.تومیتونی و اینا... منم فهمیدم باموکل ایناست دیگه ام نگرفتم.

ب طلسم اینام اعتقاد نداشتم ولی یسری آدما ازخدا بی خبر انجام میدن.

توخونمون تخم مرغ بود ک طلسم بود

بعدازاونم سالها ب مشکل خوردم توزندگیم. ولی بازم گفتم توکل بخدا برای باطل کردن و اینام پیش کسی نرفتم.متنفرم ازاین چیزا.سیاهیه مطلقِ

اره سنم ک کم بود یکی دوبار گول خورده بودم آره.کاملا درستم گفته بودن.بعد بهم میگفتن توبیا بهت یادبدی ...

میشه لطفا شماره کسی که خیلی راست گفته رو بهم بدی ازت خواهش میکنم اوضاع زندگیم خیلی بده💔💔

میشه لطفا شماره کسی که خیلی راست گفته رو بهم بدی ازت خواهش میکنم اوضاع زندگیم خیلی بده💔💔

عزیزم حدود ۱۲ ۱۳ سال پیش بود اون قضیه.شماره ایناروهم ندارم.

من خودم اوضاع زندگیم ترکیده س ولی این راه درستش نیست از نظرخودم و تجربه هام.

امیدوارم گره های زندگیت ب دست خودِ خداوند و معجزه وار باز بشه ،حل بشه مشکلاتت عزیزم💔❤️