2789
عنوان

یکی شبیه من

82 بازدید | 4 پست

کسی هست شبیه من کاری کرده باشه برای این مشکل؟ من حس میکنم قلبم خالی از دریاقت عشقه . هنوز ازدواج نکردم . بابام که هیچوقت هیچ مدل محبتی نداشت همیشه اتفاقا داد بیداد و بی اعصابی داشت و واقعا آرزومه که نداشتمش . مامانمم مامان خوبیه اما محبت کلامی و رفتاری هیچوقت نسبت ب من نداشت ، حتی خودم همیشه قربون صدقش میرفتم بغلش میکردم بد برخورد میکرد منم دیگه نکردم ... خداروشکر درونی قوی بودم پارد روابط بی سر و ته نشدم هیچوقت اما بسیار بسیار حس کمبود محبت کلامی و رفتاری دارم . چطور برای خودم جبران کنم ؟

عزیزم باید اینو بفهمی که جز خودت کسیو نداری و این تو بودی که تو هرشرایط کنار خودت بودی

باید واقعا خودتو دوس داشته باشی از چیزای کوچیکی ک بهت انرژی میدن شروع کن

حس خوب داشته باش به زندگیت

و در نهایت اینو قبول کن(میدونم سخته و ادم نیاز داره ب محبت والدین)که رفتار خانوادت اینجوره شاید بجور دیگه دوس داشتن و محبتشونو نشون میدن

خلاصه باید ب این درک برسی که ادما ابراز علاقشون باهم متفاوته و میتونی در اینده همسرتو با تایپ خودت انتخاب کنی که جوری ک دوس داری رفتار کنه باهات

که جهان گاه چنین،گاه چنان میگذرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این تو خانواده ایرانی یه چیز طبیعه

مشکلم الان اینه یه حس بزرگی از خلأ محبت دارم و قلبم شدیدا میگه محبت میخوام نمیدونم چکارش کنم وگرنه از پدر مادر دیگه محبت نمیخوام اگه اوناهم بخوان من نمیخوام . نمیدونم چطوری برای خودم جبران کنم