2777
2789
عنوان

یکی شبیه من

69 بازدید | 4 پست

کسی هست شبیه من کاری کرده باشه برای این مشکل؟ من حس میکنم قلبم خالی از دریاقت عشقه . هنوز ازدواج نکردم . بابام که هیچوقت هیچ مدل محبتی نداشت همیشه اتفاقا داد بیداد و بی اعصابی داشت و واقعا آرزومه که نداشتمش . مامانمم مامان خوبیه اما محبت کلامی و رفتاری هیچوقت نسبت ب من نداشت ، حتی خودم همیشه قربون صدقش میرفتم بغلش میکردم بد برخورد میکرد منم دیگه نکردم ... خداروشکر درونی قوی بودم پارد روابط بی سر و ته نشدم هیچوقت اما بسیار بسیار حس کمبود محبت کلامی و رفتاری دارم . چطور برای خودم جبران کنم ؟

عزیزم باید اینو بفهمی که جز خودت کسیو نداری و این تو بودی که تو هرشرایط کنار خودت بودی

باید واقعا خودتو دوس داشته باشی از چیزای کوچیکی ک بهت انرژی میدن شروع کن

حس خوب داشته باش به زندگیت

و در نهایت اینو قبول کن(میدونم سخته و ادم نیاز داره ب محبت والدین)که رفتار خانوادت اینجوره شاید بجور دیگه دوس داشتن و محبتشونو نشون میدن

خلاصه باید ب این درک برسی که ادما ابراز علاقشون باهم متفاوته و میتونی در اینده همسرتو با تایپ خودت انتخاب کنی که جوری ک دوس داری رفتار کنه باهات

که جهان گاه چنین،گاه چنان میگذرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این تو خانواده ایرانی یه چیز طبیعه

مشکلم الان اینه یه حس بزرگی از خلأ محبت دارم و قلبم شدیدا میگه محبت میخوام نمیدونم چکارش کنم وگرنه از پدر مادر دیگه محبت نمیخوام اگه اوناهم بخوان من نمیخوام . نمیدونم چطوری برای خودم جبران کنم