2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ۸بهمن انتقال دارم از الان به دوهفتهی بعد انتقال فکر میکنم که چطوری میخواد زمان بگذره🥹 کدوم مرکز ...

سلام گلم بله هر روز یه دونه تزریق میکنم من اهواز مرکز جهادناباروری انجام دادم

فقط بسپار بخدا این روزام میگذره توکل کن بخدا و سعی کن استرس از خودت دور کنی و مثبت اندیشی کنی حتماااااا سریال ببین خودتو سرگرم کن

سلام گلم بله هر روز یه دونه تزریق میکنم من اهواز مرکز جهادناباروری انجام دادم فقط بسپار بخدا این ر ...

من سه شنبه باید ازمایش بدم خیلی استرس دارم و روانی شدم از بس فک کردم دفعه اولمم هست تجربه هیچی ندارم و اصلا نمیدونم باید دقیقا چیکار کرد

یکی نوشته تکون نخور یکی نوشته تکون بخور نمی دونم چی و چی بخور نشاسته بخور 😐😵💫 من که هیچ چیز خاصی نخوردم یعنی میشه یا نمیشه 😢😭

من سه شنبه باید ازمایش بدم خیلی استرس دارم و روانی شدم از بس فک کردم دفعه اولمم هست تجربه هیچی ندارم ...

استرس از خودت دور کن مثبت اندیشی کن توکل کن برخدا

زعفرون و دارچین نخوری جیگرو وو.. غذاهای طب گرم زیاد نخور سعی کن طب سرد باشن بخوری و متعادل باشن سبزیجات و میوه و مغزیجات بخور انجیر بخور ک یبوست نشی فست فود اصلا نخور نوشیدنی گازدار نخور

استزاحت هم مثلا یه ساعت ک دراز بودی بعد بلند شو چند دیقه راه برو خم و راست نشو سر زانو بلند شو فشار ب کمر و شکمت نیاد سرپهلو و کمر بخواب از توالت فرنگی استفاده کن و توکلت برخدا باشه

روز چندمته امروز؟

منم فردا انتقال دارم بیا برای هم دعا کنبم

حتما واقعا خیلی تایم سختیه جدا از امپول و شیاف و دارو و درد هاش اینکه ذهن اروم داشته باشی تو این اینترنت و تجربه های تلخ و شیرین به نظرم سخت ترین کاش این دوهفته رو میزدن جلو فقط

انشاءالله برات اسون بگذره اصلا بی بی چک نزن به خودت و بدنت اعتماد کن