2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو تاپیک دیدن مطلب خود درخواب رو تو تاپیک هام پیداکن صفحه اول بخون واجرا کن..فقط دقیق ودرست انجام بدی

نیتت رو بعد اون کارا بگو وبخوا.ب...توخواب بهت نشون میدن...فقط لطفا برای مسائل مهمی مثل ازدواج حتما هرچی توخواب نشون دادن توبیداریم تحقیق کنید.بهرحال خواب ممکن بالاپاییین بشه.ممکن اشتباه تعبیر کنیددد.

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

واسه رسیدن به معشوق چی بخونم؟

نوشتم عزیزم اون دستور رو اجرا کن وونیت کن بهش میرسی یانه...این روش مفاتیح یجوراییی مثل استعلام که انجام میشه یانه...ممکن توخواب نشون بدن بهش نمیرسی عزیزم...

نوشتم عزیزم اون دستور رو اجرا کن وونیت کن بهش میرسی یانه...این روش مفاتیح یجوراییی مثل استعلام که ان ...

اها ممنونم

من الان دارم ختم شیخ بهایی رو انجام میدم واسه دیدن طلب در خواب

اینو انجام بدم مشکلی نیست.؟

باید بعدش بخوابم؟ آخه این حاجته نه سوال 😢

اشکال نداره.من حتی پرسیدم خدایاا حس فلانی الان بهم چیه و اکثرا خداروشکر بهم گفتن...بنظرمم درست بوده

اها ممنونممن الان دارم ختم شیخ بهایی رو انجام میدم واسه دیدن طلب در خواباینو انجام بدم مشکلی نیست.؟

اونو نمیدونم منبع داره یانه.اماااین روش منبع داره خودم از تو مفاتیح دراوردم

اهااا ممنونم میگن خیلی جواب گرفتن ولی شک دارم دیشب خوندن خواب عجیب دیدم

من نمیدونم عزیزم.اگه منبع داره خوبه.نداره انجام نده.من کلا بااهمین روش مفاتیح انجام میدم