2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 40 پست
خب عزیزم خواهر شما احتمالا بیمارستان خصوصی کار مبکنن و اینکه رسمی نیستن نیروهای رسمی حقوقاشون کمتره

خیر عزیزم طرح فقط دولتیه

و اینکه نیروی های رسمی حقوق مزایای بیشتری دارن😑

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

خیر عزیزم طرح فقط دولتیه و اینکه نیروی های رسمی حقوق مزایای بیشتری دارن😑

شما از پرستارایی که توی بیمارستان های وزارت بهداشت کار میکنن بپرسید حقوق نیروهای شرکتی بیشتره یا رسمی خودشون بهتون جواب میدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما از پرستارایی که توی بیمارستان های وزارت بهداشت کار میکنن بپرسید حقوق نیروهای شرکتی بیشتره یا رسم ...

خواهرم یکب از همون افراده ک خودش میگفت طرحم تموم بشه رسمی بشم حقوقم میره بالاتر

اگر اینجوری باشه هیچکی نمیره رسمی بشه

با رسمی شدن هم در حد ۳ ۴ تومن حقوق بالاتر میشه هم مزایای مثل وام و فلان تعلق میگیره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

خواهرم یکب از همون افراده ک خودش میگفت طرحم تموم بشه رسمی بشم حقوقم میره بالاتر اگر اینجوری باشه هیچ ...

والا من تا حالا ندیدم وزارت بهداشت مزایای خاصی داشته باشه اگر داشت که هر روز کارکنانش اعتراض نمیکردن ، من داییم سمت بالای مدیریتی توی وزارت بهداشت داره خودشم پزشکه داره میگه جز پزشکی و دندون و دارو اصلا وارد شغلایی نشید که استخدام وزارت بهداشت بشید چون اصلا مزایایی بهشون نمیدن حقوقاشون هم پایینه، پسرخاله هام پرستارن هر دو، یکی از خواهرام هم روانشناس بیمارستان هستن همگی هم رسمب هستن و حقوقشون پایینه

والا من تا حالا ندیدم وزارت بهداشت مزایای خاصی داشته باشه اگر داشت که هر روز کارکنانش اعتراض نمیکردن ...

داییم ریاست معاونت درمان شهرمون هست دیگه از همه چیز اطلاع دارند همه حقوق و مزایای کارکنان بیمارستان زیردستشونه

ورودی بهمن شبانه میشه

والا تا جایی که من میدونم و ثبت نام کردم روزانست فقط ورودی نیم سال دوم اونم چون شهری ک من زدم فقط ورودی بهمن داشت بعدشم شبانه همون نوبت دومه که فرق داره با نیمسال دوم

خوشبحالت روزی چند ساعت درس میخوندی

من خیلی کم میخوندم ولی خب درسم خوب بود دبیرستان نمونه بودم دوبار کنکور دادم سال اول پرستاری ازاد اوردم نرفتم امسال دولتی

روزی میانگین شاید ۲،۳ ساعت خونده باشم ولی خب تمرکزتو بزار رو یادگیری نه ساعت مطالعه چون من دوستایی داشتم که با ۸،۹ ساعتم قبول نشدن

میشه بهم راهکار بدی از الان چجوری شروع کنم برای خوندن ک بتونم قبول بشم

الانکه کنکور فقط ۴۰ درصد توی قبولی تاثیر داره اگه اشتباه نکنم ۶ تا درس یازدهم و همه دروس دوازدهم باید امتحان نهایی بدین از امسال سعی کنید نمراتتون خوب بشه چون تشریحی نمره خوب اوردن خیلی راحت تر از درصد خوب تو کنکوره منم نمرات نهاییم بهتر بود فقطم کتابو خوندم نمونه سوالای نهایی سالای قبلم بخونید که دستتون بیاد سوالا چطوره اگه چیزیو حس کردین خودتون متوجه نمیشین هرچی میخونین ویدیو رایگان هست توی اینتزنت حتی توی تلگرام ویدیو های کلاس کنکورارو رایگان گذاشتن سرچ کنید میاد من خودم کلاس ثبت نام نکردم فقط واسه زیست که نیاز داشتم از تلگرام ویدیو های بهترین استاد کنکورارو رایگان دیدم،سعی کنید مبحثیو حذف نکید همرو حداقل در حدی خونده باشین ک سوالای اسونشو جواب بدین

منم امسال میخام کنکور بدم میشه راهنمایی کنی چ درسایی رو خوب کار کنم ک پرستاری بیارم؟

نمرات نهایی سعی کن خیلی خوب باشه مخصوصا درسای مهم کنکورم سعی کن زیستتو بالا بزنی ۴۰ ب بالا خوبه خیلی جلو میندازتت بقیه درسارم ۳۰ بزنی نمرات نهاییتم میانگین ۱۹ باشه دولتی میاری من خودم با این درصدا و نمرات روزانه ی شهر نسبتا کوچیک اوردم تازه

حتما هر دوتا کنکورم بده هم اردیبهشت هم تیر