خب عزیزم خواهر شما احتمالا بیمارستان خصوصی کار مبکنن و اینکه رسمی نیستن نیروهای رسمی حقوقاشون کمتره
خیر عزیزم طرح فقط دولتیه
و اینکه نیروی های رسمی حقوق مزایای بیشتری دارن😑
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما از پرستارایی که توی بیمارستان های وزارت بهداشت کار میکنن بپرسید حقوق نیروهای شرکتی بیشتره یا رسم ...
خواهرم یکب از همون افراده ک خودش میگفت طرحم تموم بشه رسمی بشم حقوقم میره بالاتر
اگر اینجوری باشه هیچکی نمیره رسمی بشه
با رسمی شدن هم در حد ۳ ۴ تومن حقوق بالاتر میشه هم مزایای مثل وام و فلان تعلق میگیره
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
خواهرم یکب از همون افراده ک خودش میگفت طرحم تموم بشه رسمی بشم حقوقم میره بالاتر اگر اینجوری باشه هیچ ...
والا من تا حالا ندیدم وزارت بهداشت مزایای خاصی داشته باشه اگر داشت که هر روز کارکنانش اعتراض نمیکردن ، من داییم سمت بالای مدیریتی توی وزارت بهداشت داره خودشم پزشکه داره میگه جز پزشکی و دندون و دارو اصلا وارد شغلایی نشید که استخدام وزارت بهداشت بشید چون اصلا مزایایی بهشون نمیدن حقوقاشون هم پایینه، پسرخاله هام پرستارن هر دو، یکی از خواهرام هم روانشناس بیمارستان هستن همگی هم رسمب هستن و حقوقشون پایینه
والا تا جایی که من میدونم و ثبت نام کردم روزانست فقط ورودی نیم سال دوم اونم چون شهری ک من زدم فقط ورودی بهمن داشت بعدشم شبانه همون نوبت دومه که فرق داره با نیمسال دوم