2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 40 پست
تو ایران درآمد بالایی نداره ولی فرصت شغلی زیاد داره..تعداد بیمار به پرستار نسبت به استاندارد جهانی ک ...

عزیزم یه رشته مثل مددکاری اجتماعی چی

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم ۴۰ تومن حقوق میگیره

برا خانوم عالیه هرکسی ام میگه بده چرت میگه

چه بسا به واسطه شیفت شبی ک داره یک قشری کثیری از ادمای بی فرهنگ دیگه نمیان خواستگاریت ک اذیتت کنن بابت بددلی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

وضعیت کاری تو ایران افتضاحخواهر من پرستاره تو بخش اورژانس ۳۰ تومن به زور میگیره با شیفتای شلوغ

خواهرت بهت دروغ میگه.

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

عزیزم تو ایران راه های درآمدزایی دیگه ایی هم جز بیمارستان داره مثلا اگر دوره زخم رو بگذرونید، پانسمان زخم و کارای مربوط بهش درآمذش خوبه مخصوصا اگر بصورت هوم ویزیت باشه

خواهرم ۴۰ تومن حقوق میگیره برا خانوم عالیه هرکسی ام میگه بده چرت میگه چه بسا به واسطه شیفت شبی ک دار ...

بعدشم اینقدر جای کار داره

توی کلینکای خصوصی دفتر پرستاری

کیلینک زخم کلینیک خواب و .. انواع کیلینیکا

بعدشم پرستارا مهاجرت کردن پرستار کمه رو هوا میدزدنشون

خواهرم ۱۲ شب ثبت نام کرد ۶ صبح رفت سرکار!

از اون طرف رفت جای خصوصی الکی یک شماره نوشت

از روزی ک رفته روزی دیویست بار بهش زنگمیزنن توروخدا بیا نیرو نداریم شرایطتو میپذیریم فلان

عزیزم بستگی به سابقه، بیمارستان، سمت و بخش و چیزای دیگه داره، مثلا برای پرستار تازه کار ۱۸ تا ۲۰ هست

یا مثلا بیمارستان تامین اجتماعی حقوقس بیشتر از بیمارستانای وزارت بهداشت هست، یا بیمارستانای خصوصی گاها حقوق بهتری میدن

عزیزم بستگی به سابقه، بیمارستان، سمت و بخش و چیزای دیگه داره، مثلا برای پرستار تازه کار ۱۸ تا ۲۰ هست

خب دیگه منم بخاطر همینگفتم دروغ میگهخواهر من ۴ ۵ ماه سابقه است

پرستار طرحی تازه رسمی ام نیست

توی یکی از بیمارستانای تهران بخش اورژانس ۳۵ الی ۴۵ حقوقشه

حقوق ثابت ۱۸ تومنه ولی چیزی به اسم تعرفه دارن و اضافه کاری

خب دیگه منم بخاطر همینگفتم دروغ میگهخواهر من ۴ ۵ ماه سابقه است پرستار طرحی تازه رسمی ام نیست توی یکی ...

تعرفه و اضافه کاری روی هم ۲۵ تومنی میشه

تازه خواهرم چون اب بندی نشده اضافه خیلی واینمیسته اکثرا شب میره

شیفت شبا ۳ شیفت حستب میشن

خب دیگه منم بخاطر همینگفتم دروغ میگهخواهر من ۴ ۵ ماه سابقه است پرستار طرحی تازه رسمی ام نیست توی یکی ...

خب عزیزم خواهر شما احتمالا بیمارستان خصوصی کار مبکنن و اینکه رسمی نیستن نیروهای رسمی حقوقاشون کمتره