2777
2789
عنوان

مادر خودخواه

142 بازدید | 9 پست

خواستم پنجشنبه هست واسه سر خاک بابام آش رشته درست کنم ولی نت قطع بود یادم رفته بود چجور درست میکردم ازش پرسیدم یه دستور پخت ساده بم نگفت

چرا یکی اسم خودشو مادر میذاره در حالی که تلاشی واسه زندگیش نمیکنه تازه کمبود هاشو رو سر بچه هاش خالی میکنه مادر من نه بم آشپزی یاد داد نه خونه داری خودم یاد گرفتم همیشه هم اذیتم میکرد تا توالت دنبالم میاد ببینه کجا میرم اون اینقدر خودخواه هست موقعی که باردار بودم با خودخواهی گفت سقط کنم و با نامزدم صحبت نکرد نگهش داریم 😔 من بعد سقط افسرده شدم مسخره ام میکنن حدا شاهده دو روز هست فقط تخم مرغ خوردم چون افسرده ام الان دارم غش میکنم این چه زندگی هست دارم فشار بیرونی اصلا منو اذیت نمیکنه ولی فشاری که تو خونه باشه واقعا کمرم میشکنه یادم میاد باردار بودم و خودم نمیدونست میگفت تو دیونه ای واسه همین درد داری در حالی که باردار بودم و شکنجه روانی شدم سقط کردم و درد داشتم بم میگفت دیونه ای چوم سقط کردی دیونه شدی و الان که سه ماه بعد سقط خونریزی دارم باز راه میره تو اعصابم از عمد شکنجه روانی منو میده موقع دانشگاه مرتب میومد جلو در خوابگاه دخترم کجاست آبروم رو میبرد حتی میومد تو اتاق خوابگاه اونجا منو چک میکرد که سرپرست خوابگاه بم گفت مادرت اینقدر نیاد اینجا انگار مشکل روانی داره خودمم داره دیونه میکنه ازینکه توسط نامزدم طرد شدم جای اینکه مرهم دلم باشه مرتب میکوبه تو سرم جیگرتو میسوزونه اصلا به اینکه من سه ماه هست از خوراک افتادم و دو روزه هیچی نخوردم اهمیت نمیده 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔خودش هم فلج شده دوسالی هست

از همه چی چشم پوشیدم ولی سخت نیست پرستاری کنی و از خودت جوونی بگذری بعد آرامش واست نزاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا چجوری میخواد جواب امثال شمارو بده واقعا شرمنده نیست؟

بله پر از مشکل و اختلالات روانیه که باید تحت درمان باشه اما نیست شمام نمیتونی این داستان رو کنترل کنی و فقط خودت اسیب میبینی بهترین راه بنظر من قطع ارتباط کامل و شروع یه دعوای اساسی برای اینکه رابطتتو باهاش قطع کنی

چی بگم

خیلی عدالت این دنیا واسم عجیبه بعضی ها تو یه خانواده هایی به دنیا میان هیچی از لحاظ مالی کم ندارن و از لحاظ محبت و خیلی چیزای دیگه بعضی ها هم از همون کودکی مورد ازار و اذیت خانواده قرار میگیرن و توی بزرگسالی دچار تروما میشن

چی بگم والا بعضیا فقط اسم پدرومادر یدک میکشن. ازدواج کن برو راحت شو

متاسفانه نامزدم بعد سقط بام خیلی بد رفتاری میکنه انگار دیگه آب از سرش گذشته من جون به سالگرد پدرم هنوز نرسیدیم نتونستیم ازدواج کنیم که این جریان شد و مطمعنم دیگه هم ازدواج نمیکنیم ولی نمیدونم چجور فرار کنم برم خواستم ادامه تحصیل ارشد بدم وام دانشجویی ۱۵ تومن بدهی دارم نمیدونم چیکار کنم ۱۵ تومن بدم فرار کنم همونجا هم تو سالن کار کنم چون واقعا اینقدر بم فشار روانی اومده حتی عذا نمیتونم بخورم

چی بگم خیلی عدالت این دنیا واسم عجیبه بعضی ها تو یه خانواده هایی به دنیا میان هیچی از لحاظ مالی کم ن ...

مادرن تروما منو مسخره میکنه من حتی وقتی مریض میشدم سرما میخوردم بارها نصف شب ساعت ۴ صبح یا ۵ صبح تنهایی رفتم بیمارستان سرم زدم هیچوقت هیچکسی نبود مراقبم باشه دوست داشتم مرد داشته باشم مراقبم باشه ولی اونم نامرد بود حتی بچم شانس محبت پدری نداشت تو سه ماهگی سقط شد 😔