2777
2789
عنوان

فهمیدم ادما چقدر بی لیاقتن

189 بازدید | 23 پست

واقعا بی لیاقتن
منظورم دوس پسرو اینها نیست
منظورم حتی خانواده ادماست
هر کاری براشون کنی هر خوبی براشون کنی ازت توقع بیشتر دارن یا یه نکته منفی ازت پیدا میکنن که خرابت کنن و خودشونو تو جمع فرشته نشون میدن

کاش زودتر میفهمیدم و برای هر ادمی سنگ تموم نمیذاشتم

یادت باشه هر کی معمار سرنوشت خودشه, پس برای چیزی که میخوای تلاش کن نه آرزو .🤍🕊️🍃✨🎻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دست کشیدم ازخانوادم هیییی خداشاهد براشون کجاها رو انداختم چ کارا کردم روز سختم ریدن بهم

تو کنکور ریدن بهم که نمیتونی

تو تیزهوشان ریدن بهم که نمیتونی
تو دانشگاه ریدن بهم که نمیتونی
تو قلم چی ریدن بهم که نمیتونی

چقدر خرد شدیم و فقط خودمون خودمونو داشتیم

یادت باشه هر کی معمار سرنوشت خودشه, پس برای چیزی که میخوای تلاش کن نه آرزو .🤍🕊️🍃✨🎻

رابطه های یطرفه بدترین رابطس

اگه طرف همونقدر که شما شعور دارید شعور بخرج نمیده رابطه یطرفه بنفع اونه

اون با ی ادم باشعور در ارتباطه شما با ی ادمی سمی بیشعور به اون خوشمیگذره و سودو منفعت داره به شما ضرر و ناراحتی

دقیقااااا

من همیشه رو پدرمادرم حساب میکردم اونا هم ذاتشونو بهم نشون دادن دیگه انگار به هیچ کس اعتباری نیس من دیگه قید بابامو زدم تموم شد دیگه برام

لعنت خدا بر ظالم و کسایی که از ظالم حمایت میکنن بترسید که خدا تاوان خون مردم بیگناه رو ازتون میگیره 🩸🖤