2821
2789
عنوان

میکروب معده

87 بازدید | 7 پست

سلام من پارسال رفتم آندو تشخیص میکروب معده داد چون رفلاکس داشتم ونفخ و آروغ به سختی میومد و ببخشید باد معده بد بو هم داشتم دارو امپرازول بیسموت ومترودینازول داد خوردم خوب شدم دوباره همون علائمم برگشته 😞در کل خسته شدم نمیدونم چرا تا دارو میخورم خوبم دوباره قطع که میکنم علائم برمیگرده چرا میکروب معده اینجوریه؟شما کسی از افرادخانواده میکروب معده نداره اخه میگن از بزاق دهن ی نفر دیگه میگیری من همسرم قبلا داشته فکرکنم از اون گرفتم الان میگه خوبم نمیدونم واقعا ،میگن از آب آلوده هم انتقال پیدا میکنه همیشه دیگه آب که آلوده نیست اینهمه آدم دارن از آب میخورن چرا هیچیشون نمیشه.ممنون میشم اگرنظری دارید بگید به همفکری برسیم باهم

بیشتر از آب آلوده ، دست کثیف تاثیر داره

حتما قبل اینکه چیزی بخوری دستات رو بشور حتی اگه بیرون نیستی و خونه ای

خوراکی های کارخونه ای و صنعتی رو کمتر مصرف کن

یه سری خوراکیا مثل نوشابه و دوغ اینا تشدیدش میکنه

با اصلاح غذایی تا حد زیادی میشه جلوش رو گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوی بد دهانبا اینکه غذا میخوردم زود سیر میشدم یا معدم احساس سنگینی میکردم همیناره خوبم

آها پس علائمتون کم بوده من رفلاکس دارم هم قفسه سینم میسوزه.برای سلامتی منم دعا کن عزیزم شما که خوب شدید🙏🏼🥹🥰منم سر نمازم الان براتون دعا میکنم