2777
2789
عنوان

رلم خیلی عجیبه

255 بازدید | 19 پست

من ۱۸ سالمه ۵ ماهه تو رابطم باهاش بعد این سر همه چی به من گیر میده اختلاف سنیمون ۶ ساله میدونم زیاده . بهم میگه اینو نپوش مهمونی خانوادگی پسر هست نرو موهاتو رنگ نکن ناخناتو کاشت نکن حتی سر ژلیش پا دعوامون شد گفت که برای بقیه میکنی من تنها کسی نیستم که میبینم بعد دوس نداره با دوستام زیاد برم بیرون ولی به روم نمیاره نمیدونم چیکار کنم خیلی غیرتی بازی در میاره حتی میگه ارایش نکن ریمل نزن خوشم نمیاد بدون اونا خوشگلتری قرار بود برم سولار نزاشت گفت برنزه دوس ندارم چیکار کنم واقعا در کنار اینا خیلی خوبه دست و دلبازه و همیشه پشتمه مشخصه خیلی دوسم داره هرچیم بشه با من مهربونه وقتی عصبیه زیاد ان نمیشه بحث نکنیم ناراحتم کنه . اینم بگم که رابطمون مجازی شروع شده . نمیدونم چیکار کنم چن باری به کات فکر کردم ولی دوسش دارم و مشخصه که قصدشم ازدواجی چیزیه الان باید رک بهش بگم که نمیتونی دخالت کنی؟ خیلیم شکاکه میگه بزار بیام رو اکانتات بعد پیامامو با دوستام میخونه رفتاراش انگار تاکسیکن خواهرمم میگه اینا رد فلگن باید زودتر ازینا کات میکردم شدیدا وابستمه نمیدونمممم چیکارررر کنمممممممم همزمان خیلییی پسر خوبیهههههه و دوسش دارم نمیخوام سر این چیزا سرد شه باهام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهه بددلی پدر ادم رو در میاره

تو هنوز نرفتی زیر سقف فکر میکنی اخلاقش خوبه رهاش کن از این برات شوهر در نمیاد

توی ازدواج اخلاقای بد بیست برابر خودشو نشون میده اما به اخلاقای خوب عادت میکنی و به چشمت نمیاد

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

باید کاملا جدی باهاش صحبت کنی بگی من برده و بچت نیستم که بخوای کنترلم کنی

این برادر میخواد الفای صفر تا صد رابطه باشه که تا اینجام موفق بوده شما فقط باید باهاش حرف بزن خط قرمزاتو بگی و بگی اگه رعایت نشه من به جدایی فکر میکنم احتمال داره به خودش بیاد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792