2821
2789
عنوان

وسواس حاملگی

66 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من توی دوران عقدمم و متاسفانه بین من و همسرم رابطه اتفاق افتاد و من الان وسواس حاملگی گرفتم خواستم بپرسم اگه این اتفاق بیفته من باید چیکار کنم تا اون بچه بیفته ؟

خودت هیچ کاری نمیتونی بکنی.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی از راه های جلوگیری استفاده کنی هیچ اتفاقی نمیفته،اگه هم بیفته خب همسرته سریع عروسی پیکنید و بچه رو هم نگه میداری

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

چرا میخوای سقط کنی در صورتی که میتونی سفت و سخت جلوگیری کنی؟ مگه مسخره بازیه اخه سقط فرقی با قتل نداره. حواستو جمع کن و دوتا روش جلوگیری استفاده کن که باردار نشی.

الانم اگه چیزی شده باشه مشخص نیست. اگه دخول کامل نبوده و مایعی داخل ریخته نشده وسواست الکیه چیزی نمیشه

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

وقتی از راه های جلوگیری استفاده کنی هیچ اتفاقی نمیفته،اگه هم بیفته خب همسرته سریع عروسی پیکنید و بچه ...

پیشگیری کردیم اما من به کدس حساسیت دارم و اصلا نمیتونم

چرا میخوای سقط کنی در صورتی که میتونی سفت و سخت جلوگیری کنی؟ مگه مسخره بازیه اخه سقط فرقی با قتل ندا ...

نه هیچی داخل ریخته نشده اما شنیدین میگن مایع اولش احتمال بارداری داره من از اون مسترسم

پیشگیری کردیم اما من به کدس حساسیت دارم و اصلا نمیتونم

اتفاقی نمیفته نگران نباش

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز