2777
2789
عنوان

چرا اکسم

122 بازدید | 11 پست

با اینکه به خونش تشنم ولی نمیتونم فراموشش کنم خسته شدم دیگه بخدا

تقریبا دوسال باهم بودیم در حد جنون عاشقش بودم ولی اونو هیچوقت مطمئن نشدم چون فقد تو حرف خیلی میگفت تو رفتار کامللللا برعکس بود ولی میگفتم مهم نیس مهم اینه خودم دوسش دارم

الان چندماهه کات کردیم به مرور انقد ازش متنفر شدم که باورتون نمیشه(بخاطر کارایی که باهام کرد) ولی باز نمیدونم بعضی وقتا چم میشه خل میشم دلم میخواد بشینم بهش فک کنم باز آخرش میگم ولی متنفرررم ازش دیگه عشقی که داشتم بدرککک الان حالم ازش بهم میخوره پس بهش فک نکنم بهتره

بعدددد الان دیشبم خوابشو دیدم صبح بیدار شدم تا یه ساعت داشتم به خوابه فک میکردم :) خیلی خوابشو میبینم چیکار کنمممم

(لطفا نگید سرتو گرم کن بهش فک نکنی کسایی که تجربه مشابه داشتن درک میکنن من چه وضعیم)

چون توی مغزت یه علامت ؟ شکل گرفته .

و چون از حسش دو به شک بودی گیر کردی

مغزت تا وقتی به جواب نرسه مدام یادآوری میکنه طرف مقابلتو

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمان همه چیو درست مبکنه ب مرور واقعیتو میفهمب

فهمیدم واقعیتو بخدا میدونم دوسم نداشت ازشم متنفررممممم بقران😭😂

ولی دو روز بعد کات خواستگاری رسمی کرد خب مگه مریضههههه چرا انقد پیچیده و رومخن مردا

بذار هر احساسی داری مثل یه موج دریا بیاد و ازت رد شه. مجبور نیستی چون یه احساسی میاد کاری ام باهاش بکنی. نه ایگنور کن نه بهش بچسب. هیچ معنی خاصی ندارن. احتمالا یه لحظه فارغی یه لحظه غمگینی یه لحظه میگی اشتباه کردم یه لحظه میگی خوب کردم. ولی هیچ کدوم اینا معنی خاصی نمیده یسری فکر و احساسن. تو کاری که تشخیص دادی رو کردی دیگه تموم شده. فقط بذار یه مدت (هرچقدر که میخواد باشه) این احساسای مختلف بیاد و بره. روز به روز سبک تر میشه. تا یه روزی دیگه از موضوعیت خارج میشه. چه خوبش چه بدش. ولی یه درمانگر خوب واقعا کمکت میکنه. منو خیلی کمک کرد.