2777
2789
عنوان

آیسان مد

68 بازدید | 7 پست

سلام دوستان کسی تجربه خرید از ایسان مد رو داره ؟ ۴۰ روز ازشون خرید کردم هنوز نفرستادن و هر بار هم که برای پیگیری پیام دادم گفتن ۲۰ روز کاری طول میکشه و پنجشنبه جمعه و ایام تعطیل حساب نمیشه ولی خب مگه یکماه چند تا پنجشنبه جمعه داره که طولانی تر بشه بنظرتون لازمه شکایت کنم

تهدید کن به شکایت

موبایلشون خاموشه تلگرامم ک وصل نیست حداقل اونجا پیام میدادم تو این وضعیت گرونی ۵ میلیون ازشون خرید کردم با حقوق ماهی ۷ تومن 😭 واقعا نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موبایلشون خاموشه تلگرامم ک وصل نیست حداقل اونجا پیام میدادم تو این وضعیت گرونی ۵ میلیون ازشون خرید ک ...

خدا لعنتشون کنه چطوری باهاشون حرف میزدی پس؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خدا لعنتشون کنه چطوری باهاشون حرف میزدی پس؟

قبل اینکه اینترنتارو قطع کنن 98 930 918 9932 به این شماره تو تلگرام پیام میدادم برای پیگیری جواب میداد ولی الان خاموشه خدا لعنتشون کنه چطور میتونن تو این اوضاع و شرایط بد اقتصادی به مردم خودشون رحم نکنن

قبل اینکه اینترنتارو قطع کنن 98 930 918 9932 به این شماره تو تلگرام پیام میدادم برای پیگیری جواب می ...

بعضی ها خیلی بی شرفن

به پلیس فتا حتما شکایت کن الان تلگرام ها تک و توک وصل میشه اونجا ببین جواب میدن تهدیدشان کن به شکایت

بعضی ها خیلی بی شرفن به پلیس فتا حتما شکایت کن الان تلگرام ها تک و توک وصل میشه اونجا ببین جواب میدن ...

باید شکایت کنم چون برای من واقعا اون پول خیلی زیاد بود هر ماه باید چشم انتظار باشم ۲۵ ام برسه که ۷ تومن بگیرم و به یه عده به راحتی بخورن بره

باید شکایت کنم چون برای من واقعا اون پول خیلی زیاد بود هر ماه باید چشم انتظار باشم ۲۵ ام برسه که ۷ ت ...

الهی عزیزم

حق داری

حتما شکایت کن ازش