2777
2789
عنوان

کیا اینجورین

162 بازدید | 8 پست

با اینکه بزرگ شدم هنوزم روحیات بچگونه و گوگولی دارم چیای کیوت خیلی دوس دارم هرکیم میبینه مسخره میکنه میگه می بچه ای تو ولی بازم نمیشه دوسشون نداشته باش

شما هم ایجورین یا چی؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی این یعنی زنده ایم و هنوز مثل بقیه دل مردا نشدیم و هنوز یادمونه زندگی با چیاش قابل تحمله

دقیقا

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/

من روحیه ام اصلا خوب نیست ، ولی بعضی چیزهای بچگانه دوست دارم،مثلا یه نمونه خیلیدوست دارم از کیفم از این جا کلیدای خوشگل آویزون کنم،ولی میگم زشته مسخره میکنن، البته اگه خارج بودم برام اهمیتی نداشت ولی اینجا

من روحیه ام اصلا خوب نیست ، ولی بعضی چیزهای بچگانه دوست دارم،مثلا یه نمونه خیلیدوست دارم از کیفم از ...

نه بابا جاکلیسیو همه دارن به خدا

همین چندروز پیش یکی یه جاکلیدی داشت طرحه نیمرو بود چراغشم روشن میشد😭

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/