2821
2789
@nzriellie سلام عزیزم ببخشید قبلا باهم بحث کرده بودیم تند شده بودم ببخشید

سلام. در چه مورد بحث کرده بودیم حضور ذهن ندارم اسم کاربرا رو موقع بحث نمیخونم😄💔 البته من با کاربرا بحث نمیکنم مگر درمورد مسایل ممنوعه😁 با اینحال هرچی بود اشکال نداره منم اگه لحن زننده ای داشتم عذر میخوام🙏🏻

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام. در چه مورد بحث کرده بودیم حضور ذهن ندارم اسم کاربرا رو موقع بحث نمیخونم😄💔 البته من با کاربرا ...

قربانت عزیزم

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

@ملکه_موفق_آینده سلام عزیزم قبلا سر فوتبالیستا باهم بحث کرده بودیم تند شدیم ببخشید

سلام عزیزم یادم نمیاد...

در هرصورت فدای سرت❤️🩹🥲

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

@دختر_روزهای_بارانی۲۰ سلام عزیزم یبار تاپیک زده بودی منم به شوخی گفتم خدایا مارو از این تاپیک های بی ...

عزیزم شوخی بوده دیگه منم بیشتر تاپیکام جنبه شوخی و خنده داشته موردی نداره ... البته یادم نمیاد شمارو ولی امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره ❤️❤️

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

2824
2823
2791
2779
2792