@nzriellie سلام عزیزم ببخشید قبلا باهم بحث کرده بودیم تند شده بودم ببخشید
سلام. در چه مورد بحث کرده بودیم حضور ذهن ندارم اسم کاربرا رو موقع بحث نمیخونم😄💔 البته من با کاربرا بحث نمیکنم مگر درمورد مسایل ممنوعه😁 با اینحال هرچی بود اشکال نداره منم اگه لحن زننده ای داشتم عذر میخوام🙏🏻
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
@دختر_روزهای_بارانی۲۰ سلام عزیزم یبار تاپیک زده بودی منم به شوخی گفتم خدایا مارو از این تاپیک های بی ...
عزیزم شوخی بوده دیگه منم بیشتر تاپیکام جنبه شوخی و خنده داشته موردی نداره ... البته یادم نمیاد شمارو ولی امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره ❤️❤️
یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه