2777
2789
عنوان

کلیه سنگ ساز کمک

111 بازدید | 13 پست

هر شش ماه یکبار کلیه چپ لامصب سنگ میگیره بعد از خوردن گین اپ ایرانی که از داروخانه گرفتم اینطور شد حالا سوالم اینه قرص راوتینکس کسی مصرف کرده تاثیر داره ؟؟

کاربر اقام 

بهار ک میشه یه گیاهی میاد تو بازار ما بهش میگیم آبندول فک کنم اسفناج کوهیه .برو بخر بزار بجوشه ابشو بریز دور که شیرین بشه چون خامش تلخ و تنده بعد خالی خالی بخور شاید طعم شو دوست نداشته باشی ولی عالیه واسه کلیه های سنگ ساز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم بهش میگن آوندول یا کرفس کوهی تو شیراز فراوون هست ازش تو بهار میفروشن بازار های محلی دارن ...

دیجی کالا ی نوع داره به اسم کرفس کوهی نمیدونم اونه یا نه

کاربر اقام 

از من هرماه سنگ میده اونم چندتایی مثلا همین دوماه پیش ۵ تا سنگ از ۳ میل تا ۴.۵ میل بود یکبارم عمل شدم نمیدونم چیکار کنم لامصب دردش خیلییی وحشتناکه قرص سیستون شربت اورتیکا و قرص رنانکس کمک کننده ان

واسه شما هر ماه میوفته ؟

آره خداروشکر دفع میشن ولی به حالب و کلیه ام آسیب زدن

آب خیلی میخورم و راه میرم رنانکس و شل کننده حالب و ادرار آور ها خیلی کمک میکنن

انشالله راحت بشیم از این درد یکسالی هست که هرماه سنگ کلیه میگیرم یکبار هم گیرکرد تو حالب مجبور شدم عمل شدم عملش خیلی سخت بود و عوارض داشت انشالله دفع کنید کار به عمل نکشه سوالی داشتین بپرسید ازم چون خودم یکسال درگیرم تجربه زیاد دارم