2777
2789
منم از مهر خوندم تا دی یکمم تو بهمن با اخرای اسفند دیگه مثل ادم ننشستم پای کتابام

میدونم ادم وقتی یذره شل میگیره سختش میشه باز خوب بخونه ...چن روز خودتو مجبور به خوندن کن..میتونی بری کتابخونه...بگو تا ۱۰ سالت نخوندم بر نمیگردم..۳.۴ روز سخت بگیری میفتی رو علتک باز 

خوبه باز من پشت کنکوری بودم :'((( نمیدونم چطور تو چش اطرافیام نگا کنم

هدفت چ رشته ایه؟؟؟؟

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره ولی دیگه هزمون نمیدم انقد ک ترازم افت کرده

اشتباه سال اول منو نکن...برو حتما قلم چیو ...از اینک خودتو با خودت مقایسه کنی نترس... ازمونای سه روز یه بارش اصولا باید این هفته شروع شه دونارو حتما بریاااا

پزشکی

من دارو میخونم سه ماه اخر خیییلی مهمه من فقط از بعد عید خوب خوندم این چندوقت باقی مونده رو عالی کار کن قبول میشی ایشالا

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
اشتباه سال اول منو نکن...برو حتما قلم چیو ...از اینک خودتو با خودت مقایسه کنی نترس... ازمونای سه روز ...

خیلی زشته فک کن از اول مهر تراز 1000و خورده ای افت کرده بود بعد همین ک افت کرد ثابت شده بود :| منم دیگه نرفتم

چون میگذرد غمی نیست...
من دارو میخونم سه ماه اخر خیییلی مهمه من فقط از بعد عید خوب خوندم این چندوقت باقی مونده رو عالی کار ...

من چند روزه دوباره شروع کردم، واقعا امیدی هست؟ وقتی نمونده آخه😢

حال من حال اسیریست که هنگام فرار                     یادش آمد که کسی منتظرش نیست ،نرفت...
خیلی زشته فک کن از اول مهر تراز 1000و خورده ای افت کرده بود بعد همین ک افت کرد ثابت شده بود :| منم د ...

حتما قلمچی رو برو آفت کنکور فرار از قلمچیه