2777
2789
عنوان

بیاید پیشنهاد بدید برای تتوی گردن

89 بازدید | 20 پست

بچه ها میخوام پایین گوشم رو گردنم تتو بزنم میخوام حالا یا انگلیسی باشه یا چینی یا کره ای چون چینی و کره ای خیلی حروفاشون خوشگله رو گردن قشنگ میشههه

ولی نمیدونم چی بزنم پیشنهادی دارید؟دلم میخواد در حد دو یا سه کلمه باشع ولی معنیش قشنگ باشه و زیاد طولانی نباشه

کلا اگه متنی کلمه ای چیزی برا تتو دارید پیشنهاد بدیددد

Living by my own rules🌚

عمودی یا افقی؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به کلمه ش کاری ندارم ...ولی هر جا میری مراقب باش بعد چند روز رنگش تغییر نکنه بد رنگ بشه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

فارسی هم قشنگه که

دوستم یه هیچ تتو کرده گردنش

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اره قشنگه ولی مشکلم متنشه یچیز قشنگ میخوام پیدا کنم ولی چیزی به دلم نمیشینه

آره معنا خیلی مهمه

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اره قشنگه ولی مشکلم متنشه یچیز قشنگ میخوام پیدا کنم ولی چیزی به دلم نمیشینه

ببین من خودمیه چیزی رو خیلی دوست دارم البته به انگلیسی نمیدونم چی میشه ...جمله ..هیچکس تکرار من نخواهد شد ..یمدت تو فکر بودم برم تتو کنم ولی جای مطمئن پیدا نکردم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀