2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد 😭

312 بازدید | 18 پست

سلام بچها دیشب رفتیم خونه برادرشوهرم جاریم داشت لیواناشو میزاشت تو کابینت

رفتم کمک کنم رفتم رو صندلی گفتم بده من میزارم

کارتون لیوان داد دستم از تو کارتون دوتا لیوان افتاد شکست جاریم که چیزی نگفت ولی ناراحت شد من فهمیدیم

شوهرم پول یک دست کاملو برا برادر شوهرم ریخت

امدیم خونه منو تا تونست فحش داد کی به تو گفت کمک کنی یک جا بشین سرجات ساکت باش تو چقدر بیشعوری

من یک زن میخوام با کسی رفتوآمد نکنه ساکت باشه به چیزی دخالت نکنه

اینقدر عربده کشید اخرش با مشت یکی زد رو قفسه سینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زندگی مشترک شما کاملا مشخصه نرمال نیست و احترام توش نیست اما شما بهتره به جای تاپیک زدن تو محیط عمومی با خانواده خودت هم فکری کنی

و نزاری بی حرمتی بیشتری بین شما و همسرت پیش بیاد

تو محیط عمومی کسی دلسوز شما نیست

فقط تو سری میزنن

والا ما از خدامونه شوهرمون بهمون بگه خونه فامیلای ما دست به سیاه و سفید نزن ولی خودش انقدر پرروعه میگه خونه مامان خودت که خوب کار میکنی خونه مامان من دست به هیچی نمیزنی اینا تو عروس کلفت دیدن انگار . بعدم میگفتی باشه فک و فامیلت که دوباره ما رو دعوت میکنن من نمیام خودت تنهایی برو

عزیزم توی نینی سایت هر چیزیو بیای مطرح بکنی ممکنه از توش یه جنگ جهانی در بیاد کار همسرتون درست نبوده ولی توی این وضعیت اقتصادی ممکنه یهو بهش فشار اومده باشه و هزینه ی غیر منتظره ای بوده باشه براش و اون لحظه شاید هزار بار با خودش مرور کرده بود که مثلاً شما میتونستی حواستو جمع بکنی و فلان و این چیزا خیلی کار خوبی کردین که هزینه رو دادید بهشون شوهرتم قطعاً یکم بگذره متوجه اشتباهش میشه نهایتاً شما این ماه خودتون اگر خرج شخصی دارین یکم به اندازه ی قیمت اون لیوان صرفه جویی بکنید که منت هم سرتون نباشه

والا ما از خدامونه شوهرمون بهمون بگه خونه فامیلای ما دست به سیاه و سفید نزن ولی خودش انقدر پرروعه می ...

عزیزم 😂😂😂❤️🫂

چرا اینقدر ماجرا رو پیچیده میکنید که بهتون فشار بیاد یا خدایی نکرده اعصابتون خورد بشه

حالا یه کمکی هم به مادر شوهر بکنید اشکالی نداره به هر حال کمک کردن زمانی که اونجا هستید دور از جونتون کلفت بودن حساب نمیشه که