2777
2789

واقعا میگم

بقیه بهم میگن چه دختر با درکی

ولی کاش نبودم.

بقیه رو میبینم که از خواستگار،نامزد،همسر توقعات مالی انچنانی،کادوی انچنانی

یعنی طرف دنبال یکی میگرده درامد خیلی بالا،ماشین لوکس،انواع اقسام حق و مهریه تا همون 14 سکه

اونوقت من احمق اون شب به طرف میگفتم اشکال نداره صبر میکنم شاغل شی،صبر میکنم ماشین بخری و داشتم به سکه نصف راضی میشدم یعنی 7 تا

بعد اینقدر عوضی بود میگفت میخوام عروسی نگیرم

خواستگار سنتی بود

ولی در عوض با این چیزایی که دیدم و تجربه کردم

برام تجربه شد که از دفعه بعد خوب چشمامو باز کنم و دیگه هرگز باعث بدبختی اینده خودمو بچه های ایندم نشم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله کم توقعی خوب نیست باید در حد خودتون توقع داشته باشین

اما اینکه دیکه یکسری از دخترها کمال گرا شدن و توقعات فضایی هم دارن خوب نیست بعد کسی با این توقعات پیدا نمیکنند به مشکلات دیکه میخورن

مثل منی ، ولی تا هنوز ازدواج نکردی روی خودت کار کنمن همه چی رو ساده گرفتم سوار گردنم شدن.

اره باید رو خودم خیلی کار کنم تا بهترینا سمتم بیاد

همینکارارو کردم هر کی اجازه داد سوارم بشه

من دوستم اصلا درک نمیکنه زندگی پرفکیتیم داره پسره همچی براش خریده از شیر مرغ تا جون ادمیزاد

دختره با سیاست همیشه پسره رو میکشونه هرطرف که میخواد اخرشم پسره میگه بهتر ادمی هستی که میتونستم پیدا کنم

با حرفاش گول میزنه دخترهه از زن گنده ام بیشتر سیاست داره

پسره ام خرج میکنه ها

اوناییم هم که توقع ماشین لوکس و شغل میلیاردی دارن اکثرا میمونن سنشون میره بالا

ولی اینکه یه دختر بگه صبر میکنم شاغل بشیی یعنی طرف بیکارههه دیگه اینجا باید به عقل دختره شک کرد

سعی کن همیشه خودتو لایق بدونی

اندکی صبر سحرگاهان نزدیک است

تقصیر خودته😊

وقتی خودت ارزشی برای خودت قائل نیستی توقع داری بقیه قائل باشن ؟

وقتی خودت میاری پایین فکرمیکنی پسر میگه وای چه دختر خوبی؟ نه عزیزم میگه ببین چقدر بد بوده و کسی پیگیرش نبوده که به کمترین چیزا قانعست

زات مرد دنبال چیزی پر تلاش و سخت اگه دختر ارزون و ساده ای هستی متاستفانه باید بهت بگم خوشبختی احساس نخواهی کرد

سطحت بکش بالا به ادمای پایین ، بی پول ، بی لول بها نده❤️

من دوستم اصلا درک نمیکنه زندگی پرفکیتیم داره پسره همچی براش خریده از شیر مرغ تا جون ادمیزاددختره با ...

پسره تو یک ماه دوتا انگشتر گرفته با گرمای بالا دختره ام حق داره میکنه تو چشم ما