2777
2789
عنوان

شوهربیشعور

305 بازدید | 25 پست

مادرشوهر برا مناسبتا قربونی میکنه یه تیکه گوشت برامون نمیفرسته الکی میگه دادم شوهرت گفته نمیبرم،حالا میخوایم براتولد پسرم قربونی کنیم رفته گوسفند گذاشته خونه مادرش همونجا قربونی کنن نصف گوشت هم برا خودشون بردارن،منم بگم بیاریم خونه خودمون قربونی کنیم قبول نمیکنه..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ولش اوقات خودت رو تلخ نکن همه عروسا بازنده هستن خانواده شوهرا هم گدا و گشنه هستن و بیشعورن آشغالن

دلت خنک شد 😁

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

بیخیال بابا بزا هرکاری دلش میخواد بکنهشما خانوم و چشم و دل سیر بودنت رو نشون بده خودتو ناراحت نکنهرچ ...

والا خیلی حرصم میگیره ازکارش،مادرش همیشه قربونی میکنن به همه بچهاش میده جز من،چون ازمن بدش میاد