2777
2789
عنوان

اینترنت

100 بازدید | 6 پست

♦️قائمپناه: باید تا فردا و پسفردا اینترنت وصل شود

محمدجعفر قائمپناه، معاون اجرایی رئیسجمهوری:

🔹باید تا فردا و پسفردا بخش عمده اینترنت وصل شود و اینکه بگوییم ما اینترنت را همیشه قطع میکنیم محال است؛ مگر تا کی میتوانیم اینترنت را قطع کنیم؟

🔹اگر کسی بخواهد جمهوری اسلامی ایران را مورد هجمه قرار دهد، قطع اینترنت اجتنابناپذیر است. من به سهم خود بابت قطع اینترنت عذرخواهی میکنم

یکی نیست اونجا بهشون بگو عذرخواهی تو به چه درد من میخوره؟احمق نت ها رو وصل کنننن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد از این یکی از اعضای شورای امنیت ملی گفته فعلا نمیتونیم برای وصل شدن اینترنت زمان تعیین کنیم .

سگ میزنه گربه میرقصه عزیزم

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
خدایی یکی نیست به یه نتیجه قطعی برسه ؟ هر کدوم یه ساز میزنن یعنی اون اینترنت لعنتی یکی رو نداره راجب ...

وآقا تو این ممکلت کوفتی یکی نمیتونه تصمیم قطعی بگیره؟چه وضعشه..دلمون خوشه یه نت بود

بعد از این یکی از اعضای شورای امنیت ملی گفته فعلا نمیتونیم برای وصل شدن اینترنت زمان تعیین کنیم . سگ ...

نه عزیزم نگفته وصل نمیشه گفته منطقه به منطقه و زمان خاصی نمیتونن تایین کنن امکان داره چند هفته طول بکشه