2777
2789
عنوان

ی سوال دوستان که مشهد زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 22 پست
طلاتو بیشتر نگه داری میتونی بهتر بخری

اره فعلا نمیفروشم تا یکسال دیگ انشاءلله نگه میدارم بعدش میفروشم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

خونه قولنامه ای هست ربطی به بالا و پایین شهر نداره همه جا هست ولی جدیدا یک طرحی امده که از طریق شهرداری باید برید برای سنددار کردن خونه ها به شکل تک برگی

یعنی اون خونه سندار دفترچه ای چند برگ و قولنامه ای همه تک برگ می شن

من بیشتر فکر می کنم می خوان امار خونه ها و ملک ها دربیارن از این طریق بابت مالیات و عوارض و .... ملت رو سرکیسه کنن

بهتره امارش رو از شهرداری اون منطقه در بیارین و از چندتا املاکی راهنمایی بخوایین

ان شاا... به خوبی خوشی بخرین و زندگتون پر برکت باشه .

ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایین شهر اره بیشتریا قولنامه ایی هست مشکل که باید بازم تحقیق کنی

یعنی چطوری تحقیق کنم ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

خونه قولنامه ای هست ربطی به بالا و پایین شهر نداره همه جا هست ولی جدیدا یک طرحی امده که از طریق شهرد ...

اها باشه عزیزم انشاءلله بخاطر پسرم میخوام بخرم دعا کنین بشه مام همه سرمایه مون همینا بود طلا خریدیم تا یکسال دیگ انشاءلله بفروشم هر چقدر شد با پولش خونه بخرم اونجا

خونه قول نامه ای زیاد هست تو سطح مشهد . محدود وکیل اباد که پره از میدان ازادی تا ته وکیل آباد برای همین می گم بالا و پایین شهر نداره

فقط استعلام بگیرین که مطمئن باشه

من بودم زودتر می خریدم تا قبل سال جدید

ان شا... گرون تر نشه

ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
نمیدونم ولی میگن قولنامه ای خدا میدونه

ممکن هست پایان کار نداشته ویا خلاف ساختمانی داشته و یا اینکه دولت به کارمندانش فروخته الان سند نمیزنه ومعلوم نیست کی بزنه و یا اوقافی باشه وهزارچیز دیگه. اگر نمی خواین ساکن بشین به نظرم همون طلا دستت باشه بد نیست از طرف دیگه باید درنظر بگیری که ساخت وساز دیگر صرفه اقتصادی بخاطر افزایش قیمت مصالح ندارد برای سازنده مثلا هزینه مصالح با دلار ۱۵۰ هزارتومانی هست ولی برای فروش با دلار ۶۰_۷۰ بنابراین یک زمانی مسکن جهش قیمتی میخوره که این کی باشه معلوم نیست بنابراین برای تیدیل طلا به مسکن باید زمان بندی مناسبی داشته باشی که برای ما که افراد عادی جامعه هستیم شانس خوب هم کمک کننده است.صحبت از کاهش قیمت مسکن در آینده غیر واقعی هست مگر اینکه قیمت دلار پایین بیاد

خونه قول نامه ای زیاد هست تو سطح مشهد . محدود وکیل اباد که پره از میدان ازادی تا ته وکیل آباد برای ...

اهوم دیگ باید یکم بگذره نمیشه تازه طلا گرفتم پولم کمه وگرنه منم از خدامه امروز بگیرم دیره برام😊

ممکن هست پایان کار نداشته ویا خلاف ساختمانی داشته و یا اینکه دولت به کارمندانش فروخته الان سند نمیزن ...

اونو که اگ مثلا قولنامه رو ببرم شهر داری منطقه همون خونه در میاره که مشکلی داره یا نه منم فعلا نمیگیرم باید تا یکسالی باشه تا توی طلاهام سود کنم انشاءلله خونه ها قیمتشون کمتر بشه تا اون موقع