2777
2789
عنوان

ی سوال دوستان که مشهد زندگی میکنن

113 بازدید | 22 پست

خونه قلنامه ای خوبه یا نه گرفتنش دردسر داره یا نه اخه الان هر خونه رو توی دیوار نگاه میکنی نوشته قولنامه ای نمیدونم چیکار کنم یکم پس انداز کردم اگ بشه میخوام بخرم اونجا و کدوم محله ها مناسب تره امنیت داره بنظرتون ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

نشنیدم تاحالا مگه اجاره اس که قولنامه ای باشه

نمیدونم ولی میگن قولنامه ای خدا میدونه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه عهد بوقه ؟

واقعا ادم میترسه ی وقت الکی نباشه

چقدر پول داری؟اکثر خونه ها سمت پایین شهر قولنامه آیی هست

ببین من طلا گرفتم میخوام تا یکسال باشه سود کنم بعد برم بخرم اونایی که سند تک برگ داره خیلی گرونه اندازه پول من نیس فعلا ولی اونایم که نزدیک پولمه باز قولنامه ای

بنظر کلاهبرداری باشه،با سند میخری چندتا صاحب پیدا میکنه وای به حال قولنامه

یعنی اگ برم شهرداری بگم مثلا مشکلی نداره چی بازم کاریش نمیشه کرد ؟

ببین من طلا گرفتم میخوام تا یکسال باشه سود کنم بعد برم بخرم اونایی که سند تک برگ داره خیلی گرونه اند ...

چون خونه های پایین شهر مشهد قولنامه ایی هست ولی منطقه های بالا شهر سندی هست

که قیمتش از ۲ میلیارد به بالا هست

حالا شاید اون خونه هایی که دیدی سمت طبرسی و پنجتن هست

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩

چون خونه های پایین شهر مشهد قولنامه ایی هست ولی منطقه های بالا شهر سندی هست که قیمتش از ۲ میلیارد به ...

یعنی پایین شهر اینجوریه اصلا سند نداره پس مشکلی نیس؟

یعنی اگ برم شهرداری بگم مثلا مشکلی نداره چی بازم کاریش نمیشه کرد ؟

قولنامه ای مشکلی نداره آنقدر هم فکر میکنی

خونه بابام قولنامه ایی هست وقتی خرید ولی چیزی نشده

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یعنی پایین شهر اینجوریه اصلا سند نداره پس مشکلی نیس؟

پایین شهر اره بیشتریا قولنامه ایی هست

مشکل که باید بازم تحقیق کنی