های باجی
امیدوارم حالتون خوب باشه ❤️
خیلی دارم تلاش می کنم که بتونم به اینترنت وصل بشم تا بتونیم تصویری صحبت کنیم ولی موفق نشده ام.
احتمال میدم بیای پیامم رو ببینی برای همین می نویسم تا از نگرانی دربیای.
حال هممون خوبه. زندگی روزمره همچنان ادامه داره. خبر جدیدی ندارم برات. امروز بابا برای نهار قرمه سبزی آماده می کند. در حال حاضر مامی خوابیده مثل پیشی. داداش هم رفته ماموریت شهرستان بعدازظهر میاد. شوشو هم در تهران مشغول کار خودشه. پریروز با ندا صحبت کردم اونم با مامیش داشتن خونه تکونی میکردن. اونا هم حالشون خوبه. ندا تابحال نتونسته به اینترنت وصل بشه. البته بعضیا هستن دو سه بار تونستن وصل بشن ولی برای ما این اتفاق نیوفتاده.
اینکه نمی تونیم باهات تصویری صحبت کنیم باعث شده عمیقا حس کنیم چقدر دوریم از هم. ولی با مامی میشینیم عکساتون رو نگاه میکنیم. خوبه اون روز اسکرین شات گرفتمازتون😁.
من فردا میرمخونه ی عمه. دیگه رسم کردمجمعه ها اونجام.
راستی یکشنبه تولد مامیه. اگر اینترنت وصل نشد تلفنی زنگ میزنم تولد رو بهش تبریک بگی.
با اینکه غذام خیلی کم شده ولی وزنم گیره رو ۸۱.۵ نه کمتر میشه نه بیشتر 😒 با اینحال داداش اون روز گفت شکمت کوچیک شده ها 😁
امیدوارم تو همبتونی نی نی سایت عضو بشی تا هر روز بتونیم از حال هم باخبر بشیم🥲
دیگه خبر جدیدی ندارم. داداش هم پریروز از طرف شرکتشون دعوت بود برای شام در رستوران علی بابا.
زیاد دارم فکر میکنم ببینم چه خبر جدیدی بهت می تونم بدم ولی واقعا چیزی به ذهنم نمی رسه 😁
امیدوارم پیامم رو ببینی و امیدوارم تو هم بتونی اینجا عضو شی.
Love you ❤️ and say hello for me 👋