2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچی گفته بود اردوغان به ترامپ پیشنهاد داده مثل کاری که با سوریه توسط داعش کردن با ایران کنن گفته ار ...

رائفی پور هم شد منبع؟ یارو شیشه میزنه میاد پشت تریبون

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پروک•سی بفرستید

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

هر کسی نمیتونه وصل شه مگر اینکه یجورایی سیمکارتش سفید باشه ،عضو جایی خلاصه خودی باشه

البته این برداشت من هست

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

والااااااا من همچییییییییی امتحان کردم ازون دو هفته یهه ثانیه ام وصل نشده هیچی اصلا

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها ... تیکر کنکورمه

هیچی گفته بود اردوغان به ترامپ پیشنهاد داده مثل کاری که با سوریه توسط داعش کردن با ایران کنن گفته ار ...

رائفی پور رو نه اینوریا قبول دارن نه اونوریا لابد ترامپ یا اردغان باهاش تماس گرفتن در جریانه یارو کلا تو هپروته