2777
2789
عنوان

تو دلم آتیشه

106 بازدید | 10 پست

میدونم کسی حوصله نداره تاپیکای قبلیمو بخونه پس یه کوچولو شو میگم

دو سال و نیم هر روزشو باهم بودیم و سه بار خیانت کردو بخشیدم باز سوم دوماه باهاش قهر بودم و هر روز با گریه زنگ میزد و التماس و کلی حرف عاشقونه

وقتی رفتم باهاش بیرون و بخشیدمش دو روز بعدش گفت چون نمیتونیم ازدواج کنیم بهتره الان جداشیم

خیلی سنگدل شدا بود و داد زد سرم که بهتره باهاش کنار بیام

ولی من خاطره ها و کاراشو یادم نمیره همش کارم شده گریه که چجوری این دوماهه تلاش کرد و وقتی برگشتم اینو گفت

تورو خدا کمکم کنین چجوری اروم بگیرم؟ کار درست چیه باز بام باشیم یا جدایی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بيماره

من به زني كه بچه نداره و از شوهرش خيانت ديده درجا ميگم جدا شو

راستش در مورد شما خلايق هرچه لايق با اين رفتارت صدق ميكنه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
حالت خوبه عزیزم این همه بلا سرت اورده بعد میگی بنظرتون بمونم یا جداشم ؟!!!فرار کن ازش فرار

خیلی دوسش دارم همش حرفاش یادم میاد و کاراش بعد میگم چرا یهویی اینجوری کرد خیلی تو شوکم

خیلی دوسش دارم همش حرفاش یادم میاد و کاراش بعد میگم چرا یهویی اینجوری کرد خیلی تو شوکم

بجای این که به زیون بازی هایی که کرده فکر کنی به خیانتش فک کن ببین بازم این مرد دوست داشتنیه برات؟ اگه بازم دوسش داری اصلا طبیعی نیس عزیزم حتما مشاوره برو تا بتونی منطقت رو برگردونی

زندگی این روزا با ادم نرمالش سخت شده ایشون که دیگه علی ماشالله کلکسیون مشکلاته خودتو حیف نکن از ماگفتن