2777
2789
عنوان

🌸🌺🌸مذهبی ها بیان🌺🌸🌺🌸

87 بازدید | 11 پست

از راه قرانی و یا قانون جذبی هر راه دیگه غیر از طلسم

اینم بگم ۲۸ سالمه. عقلانی به کسی ک بشدتدبا معرفت ومهربونه شدم دوست داداش ولی خب بشدت از هر لحاظ عالیه قد قیافه اقانت انگلستان بشدت جوانمرد و پولدار و...

ولی من طلاق گرفتم🥺😢 عروسمون تند تند براش دختر از فامیلشون براش درنظر گرفته. به نظرتون راه الهی بلدین

شانسم امتحان کنن یا نه اصلا دعا نکنم این شوهرم بشه

میترسم دعا کنم خدا این شوهرم بشه. یا نرسم بهش افسرده بشم. یا ازدواجم باهاش حور بشه منجر. چون صلاح خدا نبوده

شانستو امتحان کن و دعا کن اگ به صلاحته بشه و به خدا بسپارش یه دعام عس حالا برات میفرستم

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون میشم بفرستین

عکسشو فرستادم ،نذر هم بکن حتمن،این دنیا کاراییک میکنیم ب اختیاره و کارما و سنتاش ب جبره،وقتی یه چیزیو میخوای و براش تلاش نمیکنی و خدا بهت نمیده هیچقت نباس بگی خدا نخواسته و قسمت من نبوده،ت تلاشتو بکن صلاحشم به خدا بسپار اگ بهم بخورین و قسمت هم باشین خودش برات جورش میکنه

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷

عکسشو فرستادم ،نذر هم بکن حتمن،این دنیا کاراییک میکنیم ب اختیاره و کارما و سنتاش ب جبره،وقتی یه چیزی ...

ممنونم خیلی لطف کردین

دقیقا دتیا یک چیز عجیب وقدرتمندیه

ولی مگه نمیگن شخص خاصی نخوان

ممنونم خیلی لطف کردیندقیقا دتیا یک چیز عجیب وقدرتمندیهولی مگه نمیگن شخص خاصی نخوان

خواهش میکنم عزیزم،ت ک با زور و اصرار نمیخوای گفتی اگ به صلاحته بهم برسین،تازه وقتی اومد جلو کلی وقت اشنایی و.. داری فورن ک اوکی نمیدی

خواهش میکنم عزیزم،ت ک با زور و اصرار نمیخوای گفتی اگ به صلاحته بهم برسین،تازه وقتی اومد جلو کلی وقت ...

اونکه. اره

ولی حس میکنم منو نمیخوان چون طلاق گرفتم

مگرنه دیشب مادرش به من نمیگفت توروخدا دعا کنین یک زن برای پسرم پیدا کنم

اونکه. اره ولی حس میکنم منو نمیخوان چون طلاق گرفتممگرنه دیشب مادرش به من نمیگفت توروخدا دعا کنین یک ...

پ اول برا مامانش بخون بعد خودش یبارم بیشتر امتحان نکن اگ بخواد بگیره میگیره

پ اول برا مامانش بخون بعد خودش یبارم بیشتر امتحان نکن اگ بخواد بگیره میگیره

اره. میدونی

نمیدونمچند سالتونه. من ۲۸ سالمه. یادگرفتم الکی دلنبندم

تاصدمه نبینم. و هم کلی دعا برای بازگشت و ازدواج باشخص خاصی بلدم ک مثلا بانام مادره ولی به نظرم. باید سپرد ب خدا. تو امر ازدواج دخالت نکنم فقط بگم خدا یا فلان ویژگی هارو داشته باشه