2777
2789
عنوان

تغییر دادن خود🥺

119 بازدید | 13 پست

احساس میکنم باید خودم رو تغییر بدم باید هم رنگ جماعت بشم دیگه نباید یک دختر ساده باشم باید مثل بقیه رفتار کنم مغرور تجملاتی وبی اعصاب احساس میکنم این سادگی بهم توی دنیای امروز ضربه میزند و من بلد نیستم از حق خودم دفاع کنم توی این جامعه که هیچ کس به فکر دیگری نیست من زمانی روی یک پسری کراش داشتم اما اون پسر حتی نیم نگاهی بهم نمیکرد و از من خوشش نمیومد و خودش با دختری بود که خیلی از نظر من امروزی بود و واقعا گرگ بود و کسی حرفت نمیشد و من وقتی اون دختر رو میدیدم در برابرش احساس ضعف میکردم کنی که اون آدم هارو خوب نمیدونستم اما حالا میخوام مثل اونها بشم چون دووم نمیارم دیگه با این سادگی! و از طرفی هم اصلا نمیتونم و بلد نیستم که اینطوری باشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزمممم

از نظر ظاهری به خودت برس نه اینکه جلف بشی یه استایل خانومانه شیک بزن موهاتو استایل کن آرایش ملیح داشته باشه

زیاد با هرکسی صمیمی نشو مغرور باش زود به کسی اعتماد نکن حرفای کسیو زود باور نکن کسی حرفی بهت زد ناراحت شدی جلوش وایسا جوابشو بده برات هم مهم نباشه طرف کیه

هرکسی بی احترامی کرد تو هم بی احترامی کن و رابطه تو باهاش قطع کن این دوره دیگه دختر ساده بخوایی باشی اینقذز گرگ بهت حمله میکنی یا درس بگیری و عبرت بشه برات

قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری تو یه طلایی دختر نیازی ب تغییر خودت نیست خودتو همینطور دوست داشته ب ...

امامن احساس میکنم این یک واقعیت و حتما اینطوری درسته که همه اینطوری رفتار میکنن

عزیزمممم از نظر ظاهری به خودت برس نه اینکه جلف بشی یه استایل خانومانه شیک بزن موهاتو استایل کن آرایش ...

از بچگی مامانم همیشه میگفت باید با بقیه مهربون باشی به کسی حرف بدی نزنی که دلش بکنه و... اما حالا میبینم که تمام حرف های مامانم توی این جامعه اشتباه بوده و باید گرگ باشی تا زنده بمونی

یه روزگاری اکثر ماها با خودمون روبه رو شدیم و اونو نقد کردیم و در پی تغییر رفتیم...

تغییر مثبت و کارا میتونه چالشی شیرین باشه!!

اما یادتون باشه تغییر حدود داره!!!

میگن کلاغ خواست ادای کبک رو دربیاره، راه رفتن خودشم یادش رفت!!! مبادا اصل خودتون رو تغییر بدید!!!

مراقب باش چهارچوب اصلی رو نباید دست بزنی، فقط با چندتا یادگیری و الگو گرفتن از اونهایی که بنظر موفق میان کافیه!!

شبیه بازی با ادویه های مناسبه تا همون غذای قبلی رو، دلچسب کنیم!!

چندتا مهارت اجتماعی و رفتاری میتونه کمکت کنه، زیاده رویی نکن...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

از بچگی مامانم همیشه میگفت باید با بقیه مهربون باشی به کسی حرف بدی نزنی که دلش بکنه و... اما حالا م ...

من خودم بشدت مهربون بودم دلم نمیخواست دل کسیو بشکنم

اما کلی ضربه خوردم دوستای نزدیکم پشت سرم میگفتن چقدر احمقه هرجور دوست داشتن بی احترامی میکردن من سکوت میکردم اونا هم بدتر رفتار میکردن تا الان دیگه برام مهم نیست ناراحت بشن

یه روزگاری اکثر ماها با خودمون روبه رو شدیم و اونو نقد کردیم و در پی تغییر رفتیم...تغییر مثبت و کارا ...

از طرفی نمیخوام مثل اونها آنقدر ظاهر بین باشم و اون زنگی که توش هیچ بویی از مهربونیت و محبت نیست داشته باشم اما از طرفی از همین سادگی و محبت ضربه خودم واقعه آدم ها چرا اینجوری شدن

من خودم بشدت مهربون بودم دلم نمیخواست دل کسیو بشکنم اما کلی ضربه خوردم دوستای نزدیکم پشت سرم میگفتن ...

اره دقیقا منم اینجوری هستم واقعا عقب و دلم باهم میجنگن من واقعا آدم هارو درک نمیکنم

از طرفی نمیخوام مثل اونها آنقدر ظاهر بین باشم و اون زنگی که توش هیچ بویی از مهربونیت و محبت نیست داش ...

دوباره بخون نوشته قبلیم رو!!

بازی با ادویه هاست نه تغییر غذا...

مهارت تند روی نه تغییر از کلاغ به کبک...

جزئیات رو تغییر بده، تا ضمن رضایت از مسیر پیش رو، خود واقعیت رو که قلبن دوسش داری رو داشته باشی!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.