تعلیقی_قالیباف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 1795 عنوان معتادای اینستا بیاین 358 بازدید | 20 پست بچه ها یه چیزی کشف کردم قسمت شورت اپارات شبیه ریلز اینستاس 1404/11/02 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92149 ایش کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
nilma عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4412 آره سس شره بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝
دخی_شیرازی_50 عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 747 و منی که به اینستا وصلم ...:) کاربر جدید نیستم ❌ از سال ۴۰۰ عضو نی نی سایت هستم . اما تعلیق شدم ، مجبور شدم کاربری جدید باز کنممممم