sasanee مدیر عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 233 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست اختلاف سنی با پاتنرتون چقدره؟ ( «فهمیدن ساختار یک اتم برای من ساده تر از درک های راز های قلب یک زن است» داداشمون آلبرت) 1404/11/02 | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hammed27 عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 478 شما آقایید؟میشه لطفا بگی نشون های عاشق شدن یه پسر چجوری ؟از کجا میشه فهمید واقعا دوس داره طرفو؟ یه پسر وقتی عاشق میشه دیگه چهره ی طرف و هیچی دیگه برای مهم نیست و هر روز باید اونی که عاشقشه ببینه که عاشق طرف بشع مرد
sasanee مدیر استارتر عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 233 یه پسر وقتی عاشق میشه دیگه چهره ی طرف و هیچی دیگه برای مهم نیست و هر روز باید اونی که عاشقشه ببینه ک ... یعنی نگاه اول ندارن؟ ( «فهمیدن ساختار یک اتم برای من ساده تر از درک های راز های قلب یک زن است» داداشمون آلبرت)
hammed27 عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 478 یعنی نگاه اول ندارن؟ من خودم وقتی عاشق شده بودم دختره ده سال ازم کوچکتر بود یعنی هر روز وقتی میدیدمش آرامشی بهم دست میداد با اینکه دور و برش پر از داف بود ولی چشمم فقط اونو میدید مرد
sasanee مدیر استارتر عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 233 من خودم وقتی عاشق شده بودم دختره ده سال ازم کوچکتر بود یعنی هر روز وقتی میدیدمش آرامشی بهم دست میدا ... چی شد آخرش🥹 ( «فهمیدن ساختار یک اتم برای من ساده تر از درک های راز های قلب یک زن است» داداشمون آلبرت)