2777
2789
عنوان

دوست پسر

398 بازدید | 24 پست

همیشه همه بهم میگن خوشگلی و از اینجور حرفا ولی من واقعا هیچ زیبایی نمیبینم و باور نمیکنم فقط حرفاشونو به عنوان اینکه یه چیزی گفته باشن در نظر میگیرم اینو میگم که بدونین واقعا اعتماد بنفسم پایینه

اخه من ۲۲ سالمه ولی تا حالا آدم مناسبی پا پیش نزاشته اصلا وارد رابطه نشدم تا حالا اوناییم که پا پیش گذاشتن خیلی از نظر رفتاری و اخلاقی فاصله داشتیم با هم و بجایی نرسیده

یکبارم رفتم دیت همون بار اول از رفتار پسره خوشم نیومد اومدم خونه با یه بهانه که ناراحت نشه فاصله گرفتم

میخواستم بدونم چرا بعضیا تا این سن چند باری رل زدن ولی من حتی یدونم نداشتم. اونجوری که برای بقیه جلو میان برای من نمیان اصلا

غیرعادی نیست یا من سخت میگیرم؟

بخدا خوشگلی زن

دختری از جنس و جادوی ماه :) لطفا درخواست دوستی بیجا ندید بوس بهتون عشقا ، همتون خوشگل های منین ناراحتی روی صورتتون نبینم 🤏 مراقب خودتون باشین از غریبه ها هم شکلات نگیرید جوجو هام 😭 کمکی هم از دستم براومد حتما براتون انجام میدم نازنازیای من دنیا دور روزه ارزش ناراحتیو نداره INTJ

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مشکلم زیبایی نیست اصلا میگم چرا کسی جلو نمیاد

شاید میترسن ردشون کنی

دختری از جنس و جادوی ماه :) لطفا درخواست دوستی بیجا ندید بوس بهتون عشقا ، همتون خوشگل های منین ناراحتی روی صورتتون نبینم 🤏 مراقب خودتون باشین از غریبه ها هم شکلات نگیرید جوجو هام 😭 کمکی هم از دستم براومد حتما براتون انجام میدم نازنازیای من دنیا دور روزه ارزش ناراحتیو نداره INTJ

میدونی چیه ؟ دیگه کسی به چهره و قیافه اهمیت خاصی نمیده اون برا قدیما بود اینروزا استایل مهمه نمیگم عجیب غریب باشید نه ولی یه آدم نرمال با استایل ساده هم خیلی وقتا جلب توجه میکنه

مورد دومم اینه که کسی با کسی دوست میشه که مثلا ۲ روز در هفته یا بیشتر کنار هم باشن همدیگه رو بشناسن ( فرض کن میری کلاس نقاشی اونجا با یکی حرف میزنی ، اول دوست عادی میشی بعد به مرحله بعد میری یعنی معمولا کسی رو هوا نمیگه بیا دوست دخترم شو)

پس الکی به خودت گیر نده

امیدوارم کمک کرده باشم💖

خاک ایران زمین نگهدار تن سرد و بی جانت🤎

نه من اکثرا بیرونم برای دانشگاه و اینا ولی خب یه ادمای گذری پیشنهاد میدن که سلیقه من نیستن ولی کسایی ...

به وقتش پیش میاد نگران نباش ولی اگر دوست داری مورد خوبی پیدا کنی، توی گروه های کوهنوردی، انجمن های کتابخونی، سرکار و ... میتونی شرکت کنی.

بازم حواست باشه به کسی اعتماد ۱۰۰٪ نکنی ولی به هر حال اینجور جمع ها از کوچه و خیابون و کافه امن تره برای معاشرت .

رژ سابقم😎
میدونی چیه ؟ دیگه کسی به چهره و قیافه اهمیت خاصی نمیده اون برا قدیما بود اینروزا استایل مهمه نمیگم ع ...

میفهمم چی میگی ولی از لحاظ استایل من همیشه سعی میکنم بروز باشم و ساده و شیک

از چیزای ترند خوشم نمیاد ولی سعی میکنم استایلای معقول و در حد روز بزنم

میفهمم چی میگی ولی از لحاظ استایل من همیشه سعی میکنم بروز باشم و ساده و شیک از چیزای ترند خوشم نمیاد ...

خب دیگه پس میریم تو مرحله دوم ، باید بیشتر تو اجتماع باشی ( ولی همیشه سنگین رنگین باش و زیادی به کسی رو نده)

خب دیگه پس میریم تو مرحله دوم ، باید بیشتر تو اجتماع باشی ( ولی همیشه سنگین رنگین باش و زیادی به کسی ...

هستم ولی همیشه خشک رفتار میکنم یجورایی سرد که طرف فرار میکنه

بعضی وقتام میگم خدایا چرا یکی نیست یکی که میاد میگم نه😕

هستم ولی همیشه خشک رفتار میکنم یجورایی سرد که طرف فرار میکنه بعضی وقتام میگم خدایا چرا یکی نیست یکی ...

خب دیگه از سردی در بیا 😁 ولی حدشونو مشخص کن