من و خواهرم تقریبا هم سن هستیم و مجرد. اون خیلی خیلی موقعیت اجتماعی و مالیش از من بهتره. با این حال چون من یکم ظاهرم بهتره، اصلا چشم نداره من رو ببینه. الاننم از طرف جایی که کارمیکنه به خودش و خانواده ویلای رایگان یک هفته یک شهر جنوبی ساحلی دادن، با مامان و بابام رفتن. یک تعارف الکی به من زد تو هم میومدی. چقدر دلم گرفته. مامان و بابام انقدر معذب بودن نمیدونستن چکار کنن ولی بلاخره رفتن. من خیلی سرسنگین باهمشون خداحافظی کردم. هزارتا کار تاحالا کرده به من همین خواهر. من اگر دشمنم هم بود میگفتم گناه داره بیاد روحیش عوض بشه. لعنت به این قلب سیاه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
🥲🥲من رابطم با خواهرم خیلی خوبه تنها دوستمه ازم کوچیکتره
باشه خوشبحالت 😒😒😒
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
همیشه همین خودیا میشن دشمن وگرنه غریبه ها که دشمن نمیشن ازش فاصله بگیر باهاش قهر کن بدونه کارش زشت بوده گذشت نکن منم خیلی از کارای خواهرم گذشت کردم آخر بچه دو سالمو زد و همه پشت اون دراومدن چون همیشه گذشت میکردم اشتباه از خودمونه همش میبخشیم یاغی تر میشن