2777
2789

رفتم سونو گفت بیشتر به دختر میخوره

اینجاام اکثرا گفتن دختر از رو عکس

منم میترسم گرون تر شه

برم بخرم سیسمونی از امروز یا ن

نه بزار بعد انومالی . منم تو ان تی گفت ۹۰ درصد دختره اما انومالی رفتم پسر بود

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال اشتباه هم هست، اما معمولا درسته! یکم ریسکیه

به نظرم تخت و کمد و وسایل نوزادی رو بخر که دختر پسر نداره، چیزایی که دوس داری خیلی دخترونه یا پسرونه باشه بعد انومالی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
نه بزار بعد انومالی . منم تو ان تی گفت ۹۰ درصد دختره اما انومالی رفتم پسر بود

ب من که حتی نگفت نود درصد

گفتیم جنسیت چیع گغت معلوم نیست گفتیم به چی بیشتر میخوره گفت دختر؟

وایارامم پسره

وای چیکار کنم بخدا سیسمونی گرون میشه

عکسشو حال داری ببینی تشخیص بدی چیه؟

احتمال اشتباه هم هست، اما معمولا درسته! یکم ریسکیهبه نظرم تخت و کمد و وسایل نوزادی رو بخر که دختر پس ...

آخه مشکل من اینه نگفت دختره یا نود درصد دختره

نمیگفت

فقط گفت به دختر بیشتر میخوره

ویارام پسره

آخه تختی که میخوام بخرم دختر باشه تا پسر زمین تا آسمون فرق داره

چقد بده دو دلی

ب من که حتی نگفت نود درصد گفتیم جنسیت چیع گغت معلوم نیست گفتیم به چی بیشتر میخوره گفت دختر؟وایارامم ...

راستش از رو عکس نمیتونم تشخیص بدم برگه سونو ان تی هم موقع زایمان بیمارستان برد . تا انومالی که زیاد فاصله نیست من ۱۳ هفته ان تی دادم ۱۷ هفته انومالی بعد اینکه اگ میخوای رنگای خنثی مث کرمی و طوسی و اینا بگیری خب همین الان بگیر اینا ربطی به پسز دختر ندارع دیگ من برا پسرم همه چیزو رنگ کرم قهوه ای و شکلاتی گرفتم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

آخه مشکل من اینه نگفت دختره یا نود درصد دختره نمیگفت فقط گفت به دختر بیشتر میخوره ویارام پسرهآخه تخت ...

تخت و کمد رو یا سفید بردار یا کرم که به هر دو میخوره

دیگه طرح های دیگه خوب نیست

آخه مشکل من اینه نگفت دختره یا نود درصد دختره نمیگفت فقط گفت به دختر بیشتر میخوره ویارام پسرهآخه تخت ...

اهان مدل دار میخوای بگیری پس صبر کن چاره چیه، وضعیتم طوریه روز به روز گرون تر میشه

من از قبل ان تی سیسمونی خریدن رو شروع کردم چون تخت و کمد ساده گرفتم، لباس بیمارستانی سفید ساده گرفتم، یه سری سرهمی و بادی با تم سفید و کرم و توسی که خرس اینا داشت گرفتم یا تک رنگ نسکافه ای و سبز اینا، وسایل اتاق مثل دماسنج و اینه شونه و ظرف غذا و ... هم سبز گرفتم که هم به دختر بیاد هم پسر 😆 راستش بدم میاد برای دختر صورتی برای پسر ابی باشه دوس دارم هر جنسیتی باشه رنگارنگ وسیله داشته باشه، اما بعدش که جنسیت مشخص شد رفتم یکم لباس رویه و وسایل و اسباب بازی خریدم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اهان مدل دار میخوای بگیری پس صبر کن چاره چیه، وضعیتم طوریه روز به روز گرون تر میشهمن از قبل ان تی سی ...

منم اتفاقا عاشق رنگ سبزم میخواستم سبز بگیرم

میخرم ی چی هم ب پسر بخوره هم دختر

آره من صورتی برا دختر متنفرم🤢

منم اتفاقا عاشق رنگ سبزم میخواستم سبز بگیرم میخرم ی چی هم ب پسر بخوره هم دختر آره من صورتی برا دختر ...

ببین من همه رنگ گرفتم صورتی و ابی هم ولی مثلا پسر باشه وسایل صورتی استفاده میکنم دختر باشه هم ابی

مثلا پک اروغ گیر یا دورپیچ گرفتم روش طرح های کارتونی دارن یکی تم دخترونه یکی پسرونه یکی هردو طرح قاطی پاطیه مثلا دختر شه اونی که عکس هواپیما و ماشین داره نوار دورش ابیه هم استفاده میکنم اونی که صورتیه و پاپیونیه و یونیکورن داره هم برای پسر 😆 بچه ن دیگه اونم نوزاد اینام که همش خرسی و خرگوشیه !

من ست وسایل سبز رو کیکابو خریدم برو ببین انقد سبزش نازه از ابی و صورتیش هم خوشگل تره