2777
2789

عشق همیشه به معنی رسیدن نیست..

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اگر نرسی بهش نابود میشی که 🥹

همیشه نه..

ولی خب در کل چیزه بدی نیست عشق

خیلی جالبه که فقط با نگاه کردن به عکس کسی تو اوج عصبانیت یا ناراحتی لبخند بیاد رو لبت و مغزت دوپامین مورد علاقشو ترشح کنه...(هورمون شادی)

عشق داریم تا عشق .. اسم هرچیزیم نمیشه گذاشت عشق

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

همیشه نه..ولی خب در کل چیزه بدی نیست عشقخیلی جالبه که فقط با نگاه کردن به عکس کسی تو اوج عصبانیت یا ...

اره افرین

من خودم تو سن ۱۳سالگی عاشق شدم

باورت میشه هنوزم عاشقشم

الان ۲۱سالمه 🥲🥲🥲🥲