بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم میخوام وزن کم کنم اما انگار استپ شدم خیلی دیر کم میشه.صبحونه یه مدت زیاد میخوردم شام نمیخوردم چاق شدم.میشه بگی صبحونه معمولا چیا میخورین مثلا ماله یه روز صبحونه ناهار با شامو با مقداری ک میخوری رو بگو
منم میخوام وزن کم کنم اما انگار استپ شدم خیلی دیر کم میشه.صبحونه یه مدت زیاد میخوردم شام نمیخوردم چا ...
عزیزم نمیشه کامل یه وعده رو حذف کنی، مثلا شام نخوری. شام رو بخور ولی کم بخور. مثلا ما امروز صبح خوراک لوبیا درست کرده بودم، ظهر خورش جوجه غوره بادمجون، شام هم که خربزه داریم ... دیروز صبحونه 4 تا تخم مرغ با 6 تا سیب زمینی پخته (من بدون نون خوردم)، ناهارش کتلت، شام کمی توت فرنگی خوردم. البته اینم اضافه کنم که ما هفته ای حداقل یکی دو روز صبح ها میریم ورزش می کنیم و بدمینتون هم می بریم با خودمون ... قبل ورزش چند دونه خرما میخوریم، از ورزش که میایم صبحونه میخوریم
گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....