2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 177 پست
اونسری سوزوندم زیرشو کم میکنم دیگه😅🤣😂

😂😂شک کردم که چرا انقدر کمش کردیا

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنم کم کردی تو این سه سال

آره عزیزم شاید باور نکنی 15 کیلو کم شدم. همسرم میگه عااالی شدی 😂😂😂

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   
تخم مرغو هم نزنم؟بزارم مثه نیمرو رو بادمجون سرخ بشه 

نه،اول تخم مرغو هم بزن بعد بریز روش،یه جور بریز که همه جا تخم مرغ داشته باشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
الکی نگو.ظهرا چی میخوردی؟معمولی یا زیاد

صبحونه خیلی خوب میخوریم. ناهار معمولی. شامم که خیلی سبک. آره گلم 67 بودم الان 52 هستم 

منم باید غذا آماده بگیرم واسه اینجور مواقع

گوشت چرخ کرده میگیری پیاز نمک فلفل بزن گرد کن مدل همبرگر بزار فریزر برای مواقعی که حوصله آشپزی نداری خوبه

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
صبحونه خیلی خوب میخوریم. ناهار معمولی. شامم که خیلی سبک. آره گلم 67 بودم الان 52 هستم 

شوهر من شام نخوره بداخلاق میشه

یه شب رژیم گرفت میوه خورد خوابش نمیبرد ساعت 3و نیم پاشد رفت تخم مرغ سرخ کرد

خدایا شکرت هزاربار

منم میخوام وزن کم کنم اما انگار استپ شدم خیلی دیر کم میشه.صبحونه یه مدت زیاد میخوردم شام نمیخوردم چاق شدم.میشه بگی صبحونه معمولا چیا میخورین مثلا ماله یه روز صبحونه ناهار با شامو با مقداری ک میخوری رو بگو

منم میخوام وزن کم کنم اما انگار استپ شدم خیلی دیر کم میشه.صبحونه یه مدت زیاد میخوردم شام نمیخوردم چا ...

عزیزم نمیشه کامل یه وعده رو حذف کنی، مثلا شام نخوری. شام رو بخور ولی کم بخور. مثلا ما امروز صبح خوراک لوبیا درست کرده بودم، ظهر خورش جوجه غوره بادمجون، شام هم که خربزه داریم ... دیروز صبحونه 4 تا تخم مرغ با 6 تا سیب زمینی پخته (من بدون نون خوردم)، ناهارش کتلت، شام کمی توت فرنگی خوردم. البته اینم اضافه کنم که ما هفته ای حداقل یکی دو روز صبح ها میریم ورزش می کنیم و بدمینتون هم می بریم با خودمون ... قبل ورزش چند دونه خرما میخوریم، از ورزش که میایم صبحونه میخوریم 

شوهر من شام نخوره بداخلاق میشه یه شب رژیم گرفت میوه خورد خوابش نمیبرد ساعت 3و نیم پاشد رفت تخم مرغ ...

اولش سخته همسر منم همینجور بود اولاش. ولی عادت کردیم چون وقتی هم چیزی میخورد، اذیت میشد هی از خواب بیدار میشد. الان دیگه خیلی راحت و سبک میخوابه 

ما هیچی نداریم تو یخچال جز تخم مرغ و پنیر رب چی میشه باش پخت فقط نگین نیمرو واملت که این چند وقته زی ...

تخم مرغ بپز با نون و پنیر و گوجه به همراه چایی شیرین. تخم مرغت رو هم از وقتی آب جوش اومد فقط ۳ دقیقه بزار بجوشه که زرده ش نرم باشه خیلی عالی میشه.

خدایا شکرت شکرت شکرت.